KézilabdaKikapott a Sepsi-SIC

2015. szeptember 24., csütörtök, Sport

Tegnap Marosvásárhelyen lépett pályára a Sepsi-SIC az A-osztályos kézilabda-bajnokság második fordulójában, ahol egy gól különbséggel veszített. Eredmény: Marosvásárhely–Sepsi-SIC 22–21. Részletekkel holnapi lapszámunkban jelentkezünk.

Ifjúsági csapataink eredményei
Ifjúsági I. Fiúk: az E-csoportban szereplő Sepsi ISK 52–18-as vereséget szenvedett a Székelyudvarhelyi ISK vendégeként a kézilabda-bajnokság első fordulójában. A csoport éllovasa Piteşti, az ISK a hetedik helyen áll. A fiúk következő mérkőzése szombaton lesz a Brassói Sportlíceumban.
Ifjúsági II. Fiúk: a B-csoportban érdekelt Sepsi ISK 49–19-re kapott ki Egyedhalma otthonában a bajnokság első fordulójában. A szentgyörgyi fiúk a második körben vasárnap lépnek pályára a Plo­ieşti-i ISK vendégeként. Lányok: az ISK a bajnokság második fordulójában a Szebeni ISK otthonában maradt alul 21–11-re. Az F-csoportban jelenleg a Marosvásárhelyi Olimpia foglalja el az első pozíciót, a Sepsi ISK a hatodik helyen áll. A lányok következő mérkőzése pénteken a Brassói Corona otthonában lesz.
Ifjúsági III. Fiúk: a C-csoportban a Sepsiszentgyörgyi MSC hazai pályán 25–22-re legyőzte Blejoi csapatát a bajnokság első fordulójában. A folytatásban szombaton Mizil vendégeként lépnek pályára. A szentgyörgyiek jelenleg a harmadik helyen állnak, a csoport éllovasa pedig a Ploieşti-i MSC. Lányok: Az ISK a bajnokság második fordulójában a Brassói Korona I. áldozata lett: 5–31-re kapott ki. Pénteken újabb nehéz mérkőzés vár rájuk, mert ezúttal a Brassói Korona II. vendégeként lépnek pályára. Az F-csoport éllovasa a Marosvásárhelyi Olimpia, a szentgyörgyiek tizedikként sereghajtók. (miska)

Hozzászólások
Szavazás
Tavalyhoz képest Ön szerint idén miként alakul a jövedelmi helyzete?
eredmények
szavazatok száma 1012
szavazógép
2015-09-24: Sport - :

Magyarország–Románia 4–3 (1–1) – hosszabbítás után (Futsal EB-selejtező)

Debrecen, Főnix Csarnok, 7000 néző. Vezette: Fernando Gutiérrez Lumb­reras (spanyol) és Francisco Diaz (spanyol). Románia: Iancu–Matei C., Ignat, Matei F., Lupu. Cserék: Toniţă, Al-Ioani, Şoţârcă, Ignat, Pânzaru, Răducu, Mánya, Szőcs, Csoma, Stoica. Vezetőedző: Jakab Zoltán. Magyarország: Tóth–Trencsényi, Dávid, Lovas, Rábl. Cserék: Tihanyi, Németh, Harnisch, Dróth, Gál, Öreglaki, Szeghy, Hosszú, Komáromi. Vezetőedző: Sito Rivera. Gólszerzők: Harnisch (4.), Hosszú (30.), Dróth (47., 50.), illetve Matei F. (16., 24. – büntetőből, 42.). Sárga lap: Dávid (16.), Dróth (32.), Lovas (36.), Trencsényi (37.), illetve Şoţârcă (9.), Matei F. (36.). Piros lap: Harnisch (24.).
2015-09-24: Sport - :

Bukarestben kezd a Sepsi-SIC (Kosárlabda, Román Kupa)

Ma 17 órától Bukarestben játssza a 2015–2016-os szezon első hivatalos mérkőzését a megyeszékhelyi Sepsi-SIC, amely a női kosárlabda Román Kupa nyitókörében a Rapid vendége lesz. A két együttes legutóbb az elmúlt szezon alapszakaszában találkozott egymással, amikor is a háromszéki zöld-fehérek két fölényes sikert (110–33 és 102–36) értek el a fővárosiak ellen.