KézilabdaMarosvásárhely–Sepsi-SIC 22–21 /12–13/

2015. szeptember 25., péntek, Sport

Marosvásárhely, Ligeti Sportcsarnok. Vezette: D. Chiriac és D. Vlasa (mindketten Beszterce-Naszód megyéből). Marosvásárhely: Rad 3, Bulin 3, Serediuc 2, Deac 4, Ion 8, Burnete 2. Sepsi-SIC: Biró–Bălăceanu 3, Hăgeanu 3, Mátis Z. 3, Mátis H. 2, Boriceanu 1, Lăcătuş 2, Voloncs 7, Dobra, Simma, Borbáth, Nagy, Benkő, Bucur, Popovici.

Az A-osztályos női kézilabda-bajnokság második fordulójában a sepsiszentgyörgyi lányok egygólos vereséget szenvedtek Marosvásárhelyen. Az első félidő végén még a zöld-fehérek vezettek 13–12-re, sőt, még a második játékrészben is sikerült tartani a különbséget, azonban az utolsó percben már a játékvezetőké volt a főszerep, akik a hazai csapatot hozzásegítették a győzelemhez. A Sepsi-SIC játékosai ezúttal is bebizonyították, hogy ütőképes csapatot alkotnak, és annak ellenére, hogy újoncok, képesek felvenni a versenyt a többi alakulattal. Szép volt, lányok! „Ez a mérkőzés jobb volt, mint az első fordulóban a Piteşti elleni. Azt gondolom, végig jobban játszottunk, és ezt az is bizonyítja, hogy az utolsó percig vezettünk. Sajnos, azt kell mondanom, nem engedték, hogy nyerjünk. A következő mérkőzésünk hazai pályán lesz a Slatinai MSC ellen. Ez várhatóan az eddigi legnehezebb mérkőzésünk, hiszen a Slatina célja, hogy jövőre a szuperligában játszhasson, így elég erős a csapatuk. Mi folyamatosan edzünk és dolgozunk. Igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni és tisztességesen helytállni” – nyilatkozta lapunknak a mérkőzés után Vida Attila.
A Slatinai MSC-vel a mérkőzés várhatóan szeptember 30-án 14 órától lesz a Szabó Kati Sportcsarnokban, azonban ez az időpont még változhat. (miska)

Hozzászólások
Szavazás
Tavalyhoz képest Ön szerint idén miként alakul a jövedelmi helyzete?
eredmények
szavazatok száma 767
szavazógép
2015-09-25: Sport - :

Győzelemmel kezdte az idényt a Sepsi-SIC (Női kosárlabda, Román Kupa)

A megyeszékhelyi Sepsi-SIC meggyőző játékkal magabiztos sikert aratott a fővárosi Rapid otthonában a női kosárlabda Román Kupa első körének nyitómérkőzésén.
2015-09-25: Sport - :

Hétvége a focipályán (Labdarúgás)

III. liga. Szombaton itthon játszanak a háromszéki csapatok a harmadosztályos bajnokság ötödik körében: az éllovas Sepsi OSK Rădăuţi-ot, míg a Zágoni FC a Panciut fogadja. Mindkét mérkőzést 17 órától rendezik meg. A forduló mérkőzései: ma Paşcani–Rm. Sărat, Bákói Aerostar–Miroslava; szombaton Atletico Vaslui–Németvásár, Inter Dorohoi–Sporting Lieşti, Galaci Metalosport–Románvásári Petrotub, Sepsi OSK–Rădăuţi, Zágoni FC–Panciu.