Sportolóink a hétvégén

2015. október 3., szombat, Sport

Birkózás. Szombaton és vasárnap Marosvásárhelyen rendezik meg az ifjúsági III-as (2000–2001-ben születettek) birkózók zónabajnokságát, amelyen tizenkét sportolóval a Sepsiszentgyörgyi ISK is  részt vesz. Cél a súlycsoportonkénti első három hely valamelyikének megszerzése, ugyanis a dobogósok kvalifikálják magukat a hónap végén sorra kerülő döntőre. Hajrá, ISK!

Cselgáncs. Szintén szombaton és vasárnap, ám Kolozsváron szervezik meg a felnőtt cselgáncsbajnokságot, ahová a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK színeiben négy sportoló – Lukács Kinga (57 kg), Csíki Zsolt (66 kg), Bibó Balázs (81 kg), Czifra Attila (100 kg) – utazott. Bízzunk abban, hogy dzsudókáink éremmel térnek haza.
Motokrossz. A megyeszékhelyi Tompa Krisztián a magyar válogatott tagjaként ott lesz a belgiumi Baisieuxban sorra kerülő motokrossz ifjúsági csapat-világbajnokságon. Ma rendezik meg a selejtezőket, holnap magát a vb-futamot. Kis motorosunk édesapja bízik a jó szereplésben, és érdeklődésünkre azt is elmondta, hogy várhatóan a román nemzeti együttes is jelen lesz a viadalon.
Kézilabda. Ma 11 órától a Resicabányai CSU otthonában lép pályára a Sepsi-SIC az A-osztályos női kézilabda-bajnokság 4. fordulójában. Nehéz mérkőzés vár a lányokra, de reményked­jünk sikerükben. A további program: Arad–Brassói Naţional, Marosvásárhelyi Maros–Besztercei MSC, Slatinai MSC–Temesvár. A Piteşti–Déva találkozót elnapolták.
Kosárlabda. Ma három mérkőzéssel megkezdődik a női kosárlabda Nemzeti Liga 2015–2016-os kiírása, amelynek első fordulójában már két rangadóra is sor kerül: 18 órától a bajnoki ezüstérmes Sepsi-SIC Gyulafehérvárat látja vendégül a Szabó Kati Sportcsarnokban, míg 18.30 órától a Galaci Phoenix az Aradi ICIM-et fogadja. A további program: ma Temesvár–Kolozsvári U; hétfőn Szatmárnémeti VSK–Alexandria; kedden Rapid–Târgovişte. Aki bérletet szeretne váltani a sepsiszentgyörgyi zöld-fehérek mérkőzéseire, az ma a sportcsarnok előtt felállított standnál megvásárolhatja a belépőt. Az árak: 500 lej – mecénás bérlet, 250 lej – helyhez kötött szurkolói bérlet, 150 lej – hely nélküli szurkolói bérlet.
Teremlabdarúgás. Könnyű meccs vár a megyeszékhelyi Sepsi FC-re, amely vasárnap 18 órától az élvonalbeli futsalbajnokság 4. fordulójában a sereghajtó Galactic Focşani-t fogadja. A találkozónak a szentgyörgyi Szabó Kati Sportcsarnok ad ott­hont. (tibodi)

Hozzászólások
Szavazás
Tavalyhoz képest Ön szerint idén miként alakul a jövedelmi helyzete?
eredmények
szavazatok száma 1012
szavazógép
2015-10-03: Elhalálozás - :

Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj és apa, a sepsiszentgyörgyi
SALAMON SÁNDOR
életének 62., házasságának 12. évében hirtelen elhunyt.
Temetése 2015. október 4-én 15 órakor lesz a vártemplomi ravatalozóháztól.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család: bánatos özvegye, gyermekei, unokái, testvérei
17099
2015-10-03: Sport - :

Pénteki eredmények

Labdarúgás. A Zágoni FC tegnap Rădăuţi-on vendégeskedett a III. osztályos pontvadászat 6. fordulójában és egy gól különbséggel veszített a helyi együttes ellen. A találkozó végeredménye: Rădăuţi–Zágoni FC 2–1.