LapzártaEgy győzelem, egy vereség

2015. október 22., csütörtök, Sport

Tegnap két élvonalbeli csapatunk is bajnoki mérkőzést játszott: elsőnek a céhes városbéli KSE lépett pályára, és a Călărași otthonában 4–0 arányban veszített az I. ligás futsal pontvadászat hetedik fordulójának nyitókörében, míg a megyeszékhelyi Sepsi-SIC 70–65-re győzte le az Aradi ICIM-et a női kosárlabda Nemzeti Liga ötödik körének rangadóján. Részletekkel pénteki lapszámunkban jelentkezünk. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Tavalyhoz képest Ön szerint idén miként alakul a jövedelmi helyzete?
eredmények
szavazatok száma 767
szavazógép
2015-10-22: Sport - :

Roppant sikeres hétvége (Karate)

A sepsiszentgyörgyi Shoto-Team Karate Egyesület sportolói remek versenyzés után nyolc arany-, hat ezüst- és nyolc bronzéremmel tértek haza az elmúlt hét végén Temesváron megtartott kadett, junior, U21-es, felnőtt és veterán Shotokan Karate Európa-bajnokságról és az ennek keretében megtartott Nemzetközi Nyílt Karate Tornáról. Megyeszékhelyi együttesünk tizennégy sportolóval nevezett be a két rangos eseményre, kilencen az Eb, öten a kupa keretében léptek tatamira, s a WKF szabályzat szerint, illetve tradicionális karate (Shobu Ippon) stílusban mérkőztek meg.
2015-10-22: Sport - :

Nehéz feladat előtt a lányok (Kézilabda)

Mint arról már beszámoltunk, az A-osztályban szereplő Sepsi-SIC megszerezte idei első győzelmét, miután hazai pályán 32–30 arányban felülmúlta Temesvár csapatát. Vida Attila tanítványai a jól megérdemelt három pontjuknak köszönhetően már a nyolcadik helyen állnak. A következő fordulóban nehéz feladat vár a lányokra, hiszen hétvégén az éllovas Beszterce otthonába látogatnak.