Női kosárlabda, Román KupaTârgovişte lesz a Sepsi-SIC ellenfele

2015. november 18., szerda, Sport

A Román Kosárlabda-szövetség tegnap sorsolta ki a Román Kupa negyeddöntőjének mérkőzéseit, ahol kiderült, hogy a címvédő Sepsi-SIC-nek Târgovişte csapatával kell megküzdenie a legjobb négy közé jutásért. Az első mérkőzést december 2-án Târgoviştén játsszák, a visszavágóra Sepsiszentgyörgyön kerül sor december 9-én. Mint ismeretes, a Sepsi-SIC az előző körben a Rapid alakulatát búcsúztatta: Bukarestben 95–34-re, majd a visszavágón 100–33-ra győzte le a jóval szerényebb játék­erőt képviselő fővárosiakat.

Az előző kiírásban a zöld-fehérek és a kék-narancs mezesek a nyolcaddöntőben találkoztak, amikor az első mérkőzést Târgovişte 73–60-ra nyerte meg, majd a szentgyörgyi visszavágón a zöld-fehér mezesek diadalmaskodtak 86–60 arányban, és a későbbiekben Zoran Mikes tanítványai egészen a kupagyőzelemig meneteltek. További párharcok: Alexandria–Galaci Phoenix, Kolozsvári U–Gyulafehérvár, Aradi ICIM–Brassói Olimpia. (miska)

Hozzászólások
Szavazás
Tavalyhoz képest Ön szerint idén miként alakul a jövedelmi helyzete?
eredmények
szavazatok száma 767
szavazógép
2015-11-18: Elhalálozás - :

Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, nagytata, rokon, jó testvér és barát,
FARKAS MÁRTON­ ­ISTVÁN
hosszú szenvedés után 74 éves korában 2015. november 15-én Ausztriában elhunyt.
Akik ismerték és szerették, áldozzanak egy percet emlékére.
Pihenése legyen csendes, nyugodjék békében.
A gyászoló család
4288280
2015-11-18: Sport - :

Storck marad az Eb végéig (Labdarúgás)

A 2016-os franciaországi Európa-bajnokság végéig a jelenlegi szövetségi kapitány, Bernd Storck irányítja a magyar labdarúgó-válogatottat. Ezt Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke jelentette be.
Csányi azt is elmondta, hogy az Eb-részvételért 12 millió eurós jutalmat ad az Európai Labdarúgó-szövetség a magyaroknak, ehhez a tornán még jöhetnek bónuszok. Ennek az egyharmadát osztják szét a magyar válogatott játékosai és a stáb tagjai között.