Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Teremlabdarúgás, I. ligaResicabánya–KSE 7–1 /4–0/

2015. november 25., szerda, Sport

Vereséggel zárta a Kézdivásárhelyi SE az élvonalbeli futsalbajnokság 12. fordulóját, miután 7–1-re kikapott a Resicabánya otthonában. Csapatunktól származó információk szerint a céhes városbéli fiúk gyengén játszottak, ám nincs ekkora különbség a két csapat között.

– Vendéglátóink nem voltak ennyire jók, de 3–0-s hazai vezetésnél átálltunk vészkapusos játékra, és ahelyett, hogy mi lőjünk gólt, mi kaptunk... Ez a taktika nem ment elég jól, s a jövőben még jobban be kellene gyakorolnunk – nyilatkozta érdeklődésünkre Csulak Attila, a KSE másodedzője. A kék-fehérek egyetlen gólját Țicalo jegyezte. A felső-háromszéki együttes: * kapusok: Borja, Bunduc * mezőnyjátékosok: Gazda, Cășineanu, Gajdó, Gáll, Javi, Torres, Sala, Țicalo, Kovács.
A kézdivásárhelyiek szombaton hazai közönség előtt lépnek pályára, ellenfelük a Jászvásári CSMS lesz. (tibodi)

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye a koronavírus miatt elrendelt hatósági intézkedésekről?
eredmények
szavazatok száma 2455
szavazógép
2015-11-25: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Jelentkezőket várnak a karácsonyi vásárra
Idén Sepsiszentgyörgyön új helyszínen, a felújított főtéren rendezi be az önkormányzat a hét napig tartó karácsonyi vásárt december 18. és 24. között.
2015-11-25: Sport - :

KSE–Sepsi-SIC 55–76 (Női kosárlabda, I. liga)

Az I. ligás női kosárlabda-bajnokság előrehozott hetedik fordulójában játszották le a háromszéki rangadót, ahol a KSE a Sepsi-SIC második számú csapatát fogadta. A zöld-fehér mezesek a céhes város ellen ötödik győzelmüket is begyűjtötték, hiszen 21 ponttal felülmúlták a Ljubomir Kolarevic által irányított kék-fehér mezeseket.