Sportolóink a hétvégén

2015. november 28., szombat, Sport

Teremlabdarúgás. Nehéz mérkőzés előtt állnak a háromszéki csapatok: a Kézdivásárhelyi SE ma 18.30 órától azt a Jászvásári CSMC-t látja vendégül, amely az I. ligás pontvadászat előző körében (12.) a megyeszékhelyi zöld-fehéreket győzte le, míg a Sepsi FC vasárnap 14 órától a harmadik helyezett Temesvári Informatikát fogadja.

Az előbbi összecsapásnak a céhes városbéli sportcsarnok ad otthont, utóbbit a sepsiszentgyörgyi Szabó Kati Sportcsarnokban tartják. Mindkét együttesünk vereséggel melegített 13. körbeli meccsére: a felső-háromszékiek Resicabányán kaptak ki, míg a megyeszékhelyieket a jászvásáriak győzték le. A KSE–Jászvásári CSMC közötti legutóbbi négy mérkőzésen egy döntetlen mellett egy kézdivásárhelyi és két moldvai sikert könyvelhettünk el, míg a Sepsi FC ez idáig még nem találkozott a mostani idényben kilenc győzelemnél tartó bánsági csapattal. Annak ellenére, hogy kemény diónak ígérkezik a három-három pont megszerzése, bízzunk együtteseinkben, és hajrá, Háromszék!
Kosárlabda. A román női kosárlabda-válogatott Eb-selejtezős szereplése után folytatódik a Nemzeti Liga, s a Zoran Mikes irányította Sepsi-SIC vasárnap 18 órától az Alexandriát látja vendégül a Szabó Kati Sportcsarnokban (játékvezetők: Andrei Bădilă, Alexandru Stamate). A SIC megalakulása óta a bajnokságban kilencszer találkoztak egymással a csapatok, s a zöld-fehérek 8–1-re vezetik a két együttes közötti külön párharcot. Hajrá, lányok! Hajrá, Sepsi-SIC! (t)
Kézilabda. Az A-osztályos női kézilabda-bajnokság B-csoportjának idei utolsó mérkőzésén a Sepsi-SIC vasárnap 18 órától a sereghajtó Arad otthonában lép pályára. Remélhetőleg megszerzik idei negyedik győzelmüket a Vida Attila által irányított zöld-fehér mezesek. Hajrá, lányok! (m.b.)
Két ifjúsági mérkőzésre is sor kerül a hétvégén: szombaton 12 órától a sepsiszentgyörgyi Vadász utcai sportteremben a Sepsi ISK ifjúsági I-es fiúcsapata a Brassói Sportlíceumot látja vendégül a küzdelemsorozat soros körében, míg vasárnap szintén 12 órától és ugyancsak a Vadász utcai sportteremben játszik a Sepsi ISK ifi III-as alakulat, amely a Gyergyószárhegyi Bástyát próbálja legyőzni. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Tavalyhoz képest Ön szerint idén miként alakul a jövedelmi helyzete?
eredmények
szavazatok száma 767
szavazógép
2015-11-28: Elhalálozás - :

Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy
özv. VASILIU MIHÁLYNÉ
VÉGH MARGIT
életének 88. évében elhunyt.
Temetése november 29-én, vasárnap 13 órakor lesz a Szemerja negyedi ravatalozóháztól.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
17358
2015-11-28: Sport - :

Tovább folytatódik a IV. liga (Labdarúgás)

A Kovászna Megyei Labdarúgó-szövetség a IV. ligás csapatokkal közösen úgy határozott, hogy a visszavágó sorozatból lejátszanak két fordulót – ha nem lesz hó. A hétvégén sor kerül a 16. fordulóra, amelyben a címvédő Gelence az Ozsdolai FC csapatát fogadja, valamint a KSE a Szitabodza otthonában lép pályára.