Sportolóink a hétvégén

2015. december 12., szombat, Sport

Cselgáncs. A kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK és a Bibó SK összesen harminc, míg a szentkatolnai West Judo hat sportolóval vesz részt ma a csíkszentdomokosi dzsúdó Szentdomokos Kupán. Bízzunk abban, hogy cselgáncsozóink tisztességesen helytállnak az újabb rangos versenyen, és sikereikkel tovább öregbítik Háromszék hírnevét az országban.

Kosárlabda. A női nemzeti ligában érdekelt Sepsi-SIC vasárnap 16 órától a Szatmárnémeti VSK-t látja vendégül a küzdelemsorozat 13. fordulójában (játékvezetők: Cosmin Prisca, Bogdan Badea, Răzvan Opriş). A listavezetőnek, a bajnokság egyetlen százszázalékos csapatának várhatóan könnyű dolga lesz a szebb napokat is megélt szatmári alakulattal szemben, hiszen vendégeink ebben az idényben még egyetlen egy meccset sem nyertek meg. A papírforma szerint zöld-fehér sikert hozó találkozónak a megyeszékhelyi Szabó Kati Sportcsarnok ad otthont. A kör további mérkőzései: Rapid–Brassói Olimpia, Galaci Phoenix–Kolozsvári U, Temesvár–Aradi ICIM, Alexandria–Gyulafehérvár, Târgovişte pihen. l A kosárlabda női I. ligában szereplő két csapatunk is pályára lép holnap: a Sepsi-SIC II. 10 órától a Szabó Kati Sportcsarnokban fogadja a ploieşti-i MSC-t, míg a céhes városbeli KSE a Jászvásári Politechnika otthonában lép pályára. Hajrá, lányok! (t)

Hozzászólások
Szavazás
Tavalyhoz képest Ön szerint idén miként alakul a jövedelmi helyzete?
eredmények
szavazatok száma 1012
szavazógép
2015-12-12: Elhalálozás - :

Elhalálozás

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a nagyajtai
id. LŐRINCZ LÁSZLÓ
szerető szíve életének 63. évében megszűnt dobogni.
Temetése 2015. december 13-án, vasárnap 14 órakor lesz a családi háztól a nagyajtai temetőben.
A gyászoló család
du.
2015-12-12: Sport - :

A legjobb 32 (Labdarúgás, Európa Liga)

Kialakult a kieséses szakasz, a legjobb 32 mezőnye a labdarúgó Európa Ligában. A sorsolást hétfőn tartják Nyonban. Az Európa Liga mezőnye: n csoportelsők: Molde (norvég), FC Liverpool (angol), Krasznodar (orosz), SSC Napoli (olasz), Rapid Wien (osztrák), Braga (portugál), SS Lazio (olasz), Lokomotiv Moszkva (orosz), Basel (svájci), Tottenham Hotspur (angol), Schalke 04 (német), Athletic Bilbao (spanyol) n csoportmásodikok: