KosárlabdaA szentgyörgyieké az első és a harmadik hely

2015. december 15., kedd, Sport

A hétvégén a Sepsiszentgyörgyi ISK Karácsonyváró Kosárlabda Kupát szervezett az U11-es korosztálynak, ahol a hét résztvevő csapatot két csoportba osztották be.

Az A-csoportban a Sepsi ISK mellett a Négyfalusi MSC, a Kézdivásárhelyi SE és a Sepsi-SIC II. kapott helyet, a B-csoportban a Sepsi-SIC I., a Gyergyószentmiklósi Vuk SK és a Székelyudvarhelyi Vendor tette próbára magát. Mindkét csoportból az első kettő jutott tovább, valamint az első helyezettek játszották a döntőt, a másodikok pedig a harmadik helyért küzdöttek. A Karácsonyváró Kosárlabda Kupát a Sepsi-SIC I. nyerte meg, a dobogó második fokára a Négyfalusi MSC állhatott fel, a bronzérmet pedig a Sepsi ISK játékosai érdemelték ki.
A csoportmérkőzések eredményei: KSE–Sepsi ISK 10–18, Négyfalusi MSC–Sepsi-SIC II. 88–2, Négyfalusi MSC–KSE 40–6, Sepsi-SIC II.–Sepsi ISK 2–58, Sepsi-SIC II.–KSE 22–6, Sepsi ISK–Négyfalusi MSC 22–41, Sepsi-SIC I.–Gyergyószentmiklósi Vuk SK 63–9, Gyergyószentmiklósi Vuk SK–Székelyudvarhelyi Vendor 3–44, Sepsi-SIC I.–Székelyudvarhelyi Vendor 32–7. Kisdöntő: Sepsi ISK–Székelyudvarhelyi Vendor 29–24. Döntő: Sepsi-SIC I.–Négyfalusi MSC 41–24. (m. b.)

Hozzászólások
Szavazás
Tavalyhoz képest Ön szerint idén miként alakul a jövedelmi helyzete?
eredmények
szavazatok száma 1012
szavazógép
2015-12-15: Elhalálozás - :

Elhalálozás

Megrendülve, mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága jó férj, a sepsiszentgyörgyi születésű
KÁROLY ÁKOS,
a Közművek volt autóvezetője
életének 58. évében 2015. december 13-án hirtelen elhunyt.
Drága halottunk földi maradványait december 16-án 13 órakor helyezzük örök nyugalomra a közös temető ravatalozóházától.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerető özvegye és családja
4288805
2015-12-15: Sport - :

Továbbjutottak a magyarok, elbuktak a románok (Teremlabdarúgás, vb-selejtező)

Annak ellenére, hogy elvesztette a harmadik vb-selejetező mérkőzését, a magyar futsalválogatott a második helyről jutott tovább a küzdelemsorozat rájátszásába. Magyarország előbb Belgiumot, majd Angliát győzte le, és a zárókörben Ukrajnától kapott ki. Eredményei: Magyarország–Belgium 5–2, Magyarország–Anglia 5–4 és Magyarország–Ukrajna 3–5.