Sportolóink a hétvégén

2015. december 19., szombat, Sport

Sakk. Ma 9.30 órai kezdéssel a zágoni 2-es számú kultúrotthonban sakkversenyre kerül sor. A viadal hétfordulós svájci rendszerben zajlik, 15 perc+5 másodperc gondolkodás/játékos. A szervezők minden sakkozót, érdeklődőt szeretettel várnak.

Minifoci. Szombaton 12 órakor kezdődik a kézdivásárhelyi sportcsarnokban a Kelemen Elemér Emlékserleg második kiadása, amelyre nyolc csapat jelentkezett be.
Cselgáncs. A kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK és a szentkatolnai West Judo dzsudókái ma az év utolsó megmérettetésére készülnek, a tusnádfürdői Sólyomkő Kupával búcsúztatják az esztendőt.
Kosárlabda. Rangadót játszik a Sepsi-SIC, amely ma 16 órától a Brassói Olimpia otthonában lép pályára a női kosárlabda Nemzeti Liga 14. fordulójában (játékvezetők: Csender Mónika Andrada, Alexandru Anica, Bertalan István). A sepsiszentgyörgyi zöld-fehérek listavezetőként és veretlenül utaznak a Cenk alatti városba, vendéglátóik tíz győzelemmel és két vereséggel a második helyről várják az összecsapást. Mindkét együttes könnyed győzelemmel melegített a délutáni találkozóra: a pontvadászat előző körében Dan Calancea csapata simán nyert a bukaresti Rapidnál (73–58), míg a háromszékiek hazai környezetben nagyon elpáholták a sereghajtó Szatmárt (123–37). A két csapat eddig kilenc alakalommal találkozott egymással, s mindegyik mérkőzés a szentgyörgyiek diadalával ért véget. Ez most se legyen másképp, és hajrá, Sepsi-SIC! A forduló további programja: Kolozsvári U–Rapid, Târgovişte–Alexandria, Gyulafehérvár–Galaci Phoe­nix, Szatmárnémeti VSK–Temesvár, az Aradi ICIM áll. (tibodi)

Hozzászólások
Szavazás
Tavalyhoz képest Ön szerint idén miként alakul a jövedelmi helyzete?
eredmények
szavazatok száma 767
szavazógép
2015-12-19: Elhalálozás - :

Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a kőröspataki születésű szentkirályi
özv. KEREKES KLÁRA
(szül. ÜTŐ)
74 éves korában hosszú betegség után elhunyt.
Temetése 2015. december 19-én 14 órakor lesz a szentkirályi családi háztól.
Gyászoló családja
UH
2015-12-19: Sport - :

Kirúgták Mourinhót (Labdarúgás)

A gyenge bajnoki szereplés nem maradt következmények nélkül, a Chelsea elnökségi ülése után bejelentették, hogy már nem José Mourinho a csapat vezetőedzője. A londoni klub Twitter-oldalán közölte, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott az 52 éves portugál trénerrel.