Női kosárlabda, Nemezeti LigaSepsi-SIC–Târgoviște

2015. december 23., szerda, Sport

Idei utolsó hazai mérkőzésére készül a megyeszékhelyi Sepsi-SIC, amely ma 19 órától a bajnoki címvédő Târgoviștét látja vendégül a női kosárlabda Nemzeti Liga 15. fordulójában. A találkozónak a Szabó Kati Sportcsarnok ad otthont.

A két együttes a mostani idényben már háromszor mérkőzött meg egymással, mindhárom párharc sepsiszentgyörgyi győzelmet hozott. A Zoran Mikes vezette zöld-fehérek vereséggel melegítenek az esti összecsapásra, ugyanis szombaton a Brassói Olimpia győzedelmeskedett fölöttük. A bajnokcsapat állt az elmúlt két fordulóban, játékosai legutóbb december 5-én léptek pályára, akkor meg simán hozták a Rapiddal szembeni meccset. Ezúttal sem lesz könnyű megnyerni a rangadót, ám bízzunk a lányokban és sikerükben. Hajrá, Sepsi-SIC!
A kör további mérkőzései: Temesvár–Gyulafehérvár, Galaci Phoenix–Szatmár, Alexandria–Brassói Olimpia, a Kolozsvári U szabadnapos. A Rapid–Aradi ICIM párharcot már november 17-én lejátszották, és a vendégek 88–46-os diadalával ért véget. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Tavalyhoz képest Ön szerint idén miként alakul a jövedelmi helyzete?
eredmények
szavazatok száma 767
szavazógép
2015-12-23: Sport - :

Jó eredmények (Birkózás)

A sepsiszentgyörgyi MSC, az ISK és a kézdialmási birkózók remek teljesítménnyel zárták a hét elején Székelyudvarhelyen megtartott Verestói Tibor-emlékversenyt.
2015-12-23: Sport - :

Botlott az Astra, nyert a Steaua (Labdarúgás)

A címvédő Steaua a Temesvári Poli fölött aratott győzelmével hat pontra közelítette meg az éllovas Astra csapatát, akik ezúttal a Pandurii otthonában játszottak 1–1-es döntetlent az I. ligás labdarúgó-bajnokság 23. és egyben idei utolsó fordulójában.