Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Autósport, Forma–1A Red Bull logót és nevet váltott

2016. január 6., szerda, Sport

Megváltoztatta nevét és logóját a Red Bull első számú Forma–1-es alakulata. A módosításra elsősorban az eddigi főtámogató (az Infiniti) távozása miatt volt szükség; az új arculat a csapat közösségi oldalán debütált.

December elején vált biztossá, hogy az istállónál névadó szponzorként jelenlévő Infiniti felbontja szerződését az elmúlt évek egyik legsikeresebb Forma–1-es alakulatával. A döntés persze senkit sem ért váratlanul, hiszen várható volt, hogy a Renault–Nissan konszernhez tartozó japán márka a folytatásban inkább a franciák újjáalakuló gyári csapatának partnere lesz.
Ez a lépés feltehetően az autó fényezésére is hatással lesz, hiszen az eddigi főtámogató lila színe meghatározó eleme volt az oldaldobozok festésének. Az ESPN cikke szerint ezt a helyet a TAG Heuer veszi majd át a japán cégtől, az óragyár ugyanis nemrég az istálló kiemelt partnerévé vált; 2016-ban például a cég nevét viselik majd a Red Bull által használt Renault-motorok is.

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye a koronavírus miatt elrendelt hatósági intézkedésekről?
eredmények
szavazatok száma 1905
szavazógép
2016-01-06: Sport - :

Loeb és Price nyerte a második szakaszt (Autósport, Dakar)

A motorosoknál az ausztrál Toby Price, az autósoknál a francia Sebastien Loeb nyerte Dakar-rali hétfői, második szakaszát Argentínában. Összetettben a négy- és kétkerekűek versenyében egyaránt a mostani etap győztese áll az élen, mivel vasárnap az első szakaszt törölni kellett, ugyanis a vihar miatt a mentőhelikopterek nem tudtak felszállni.
2016-01-06: Sport - :

Zidane a Real új edzője (Labdarúgás)

Florentino Perez menesztette vezetőedzői posztjáról Rafa Benitezt, akit Zinedine Zidane követ a kispadon.