Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

ÚszásBákói diadal

2016. május 17., kedd, Sport

A Bákói Sportlíceum sikerével zárult szombaton a harmadik alkalommal megrendezett Én úszok verseny, amelyet a sepsiszentgyörgyi Ciprian SK szervezett a megyeszékhelyi uszodában.

 

A viadalon a házigazdák mellett még egy szentgyörgyi csapat, a Sport-All is részt vett, összes­ségében pedig tizenegy klub színeiben 130 sportoló állt rajthoz. A rangos eseményen jelen volt Tamara Costache, a román úszósport első világbajnoka és Dragoş Coman háromszoros olimpiai résztvevő.
A 7–10 év közötti gyerekek számára megtartott hétvégi verseny végeredménye: 1. Bákói Sportlíceum 57 pont, 2. Konstancai Bogdan Ciubotariu SK 47 pont, 3. Ploieşti-i MSC 33 pont, 4. Brassói Korona 23 pont, 5. Tordai Delfinek 22 pont, 6. Marosvásárhelyi ISK 20 pont, 7. Brassói MSC 9 pont, 8. Udvarhelyi Delfinek SK 6 pont, 9. Sepsiszentgyörgyi Ciprian SK 0 pont, 10. Brassói Hyperion 0 pont, 11. Sepsiszentgyörgyi Sport-All 0 pont.
A Ciprian SK Gergely Tímea, Nagy Krisztián, Luca Alexandru Bejan, Dan Codruţ Ciambur és Maia Elisabeta Bejan révén két hatodik, négy hetedik, két tizenegyedik és két huszonkettedik helyezést ért el, míg a Sport-All Szakács Dávidnak és László Matteónak köszönhetően két tizenegyedik, egy tizenkettedik és egy tizenhatodik helyet szerzett.
Az úszóverseny támogatói: Sepsi Rektreativ, Speedo, Kovászna Megyei Ifjúsági és Sportigazgatóság, Tymbark, Choco Pack, Papirus, Bon Sweet Bon, Vendelin vendéglő, Alter-Net, Gercom, Nefelejcs virágüzlet, Bibarcfalvi ásványvíz. (tibo)

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye a koronavírus miatt elrendelt hatósági intézkedésekről?
eredmények
szavazatok száma 2356
szavazógép
2016-05-17: Sport - :

Remekeltek az ifjúsági játékosok (Fallabda)

A hétvégén a bukaresti Aero­squash fallabdaközpontban szervezték meg az Oliver Kupa elnevezésű országos fallabdaversenyt.
2016-05-17: Sport - :

Háromszékiek a bukaresti félmaratonon (Atlétika)

A Bukarest Futó Klub a hétvégén ötödik alkalommal rendezte meg az OMV Petrom Bukarest Félmaraton utcai futóversenyt, ahol több mint 14 ezer résztvevő állt rajthoz 60 országból.