Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

ÚszásPortugáliában versenyeztek a szentgyörgyiek

2016. június 9., csütörtök, Sport

A sepsiszentgyörgyi Ciprian Sport Klub versenyzői június 4–5-én Portóban álltak rajtkőre a Portugál Nemzetközi bajnokságon. A versenyen 443 – 210 fiú és 223 lány – úszó vett részt, 54 klub nevezte úszóit Spanyolországból, Franciaországból, Olaszországból, Svájcból, Portugáliából és Romániából.

  • Raluca Maria Artene
    Raluca Maria Artene
  • Tompa György Kadosa
    Tompa György Kadosa

 

A Ciprian SK két sportolója –  az 50 méter háton országos bajnok, illetve a 100 méter háton országos második helyezett – Raluca Maria Artene, valamint  – az 50 méter mellen országos bajnok – Tompa György Kadosa állt rajthoz a nemzetközi megmérettetésen.
Raluca Maria Artene három versenyszámban tette próbára magát. Először 200 méteres hátúszásban egyéni rekorddal (2:32:41 perc) a 10. helyet szerezte meg, majd 50 méter háton egy újabb egyéni rekorddal (33.12 másodperc) a 13. helyen ért célba. Raluca 100 méter háton újra nagyot úszott, újabb egyéni rekorddal (1:10:22 perc) a 11. helyen végzett. Tompa György Kadosa egy versenyszámban állt rajtkőre, és 50 méter mellen 32.02 másodperccel 17.-ként csapott a falra.
„Büszke vagyok arra, hogy egy komolyabb szintű nemzetközi versenyen vettünk részt, ami kiváló lehetőség volt arra, hogy tapasztalatot szerezzünk, amit később felhasználhatunk. Az itt elért eredmények és egyéni rekordok újabb lépcsőfokot jelentenek számunkra, ami arra sarkall, hogy ezt is meghaladjuk. A hosszú évek munkája meglátszik, illetve gratulálok a két úszónak, akik megmutatták, hogy munkával, önfeláldozással és ambícióval komoly teljesítményt lehet elérni. Köszönöm a Bertis, az Arcon és Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának a támogatást” – fogalmazott Ciprian Grosu edző. (miska)

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye a koronavírus miatt elrendelt hatósági intézkedésekről?
eredmények
szavazatok száma 2359
szavazógép
2016-06-09: Sport - :

Ismét bajnok a City’US (Teremlabdarúgás, I. liga)

A Marosvásárhelyi City’US végső sikerével ért véget az I. ligás 2015–2016-os idény, miután a címvédő az idei döntőben kettős győzelemmel múlta felül a Temesvári Informatikát.
2016-06-09: Sport - :

Újabb lehetőség a pontszerzésre (Autósport)

Az időnap előtt befejezett aradi verseny után a sepsiszentgyörgyi pilóták kénytelenek pontozni a hétvégi Danube Delta Rally-n, hogy lépést tudjanak tartani a 9-es géposztálybeli és a Suzuki Kupabeli ellenfeleikkel. A Tulcea és környékén megrendezendő viadal a 2016-os román ralibajnokság negyedik futama, egyben a European Rally Trophy kilencedik állomása. Mint ismeretes, ralisaink – Szabó Csongor és Kelemen Péter – a küzdelemsorozat előző versenyét feladták, miután kicsúsztak és nem tudták folytatni a gyorsasági szakaszt.