Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

ElőadásDeák Zsombor élménybeszámolója

2016. június 18., szombat, Sport

Deák Zsombor, a székelyföldi vasember harmadszor tart motivációs előadás-sorozatot. Ha kíváncsi arra, mi motivál valakit 3,8 kilométer úszásra, 180 kilométer kerékpározásra és 42 kilométer futásra, és ezt hogyan lehet fizikailag és fejben végigcsinálni, akkor június 21-én, kedden 19 órától a triatlonista választ ad a kérdésekre.

  • Deák Zsombor
    Deák Zsombor

 

Az előadás-sorozat idei harmadik állomása Sepsiszentgyörgy, pontosabban a Szabadság tér 1. szám alatti Háromszék Táncstúdió. Zsombor előadásaival motiválni, szórakoztatni szeretne, illetve a nagyvilágban szerzett élményeiről, tapasztalatairól mesél. Az előadás során betekintést nyerhetünk az atléta elmúlt egy évébe, az elit triatlon világába, az élsportolók küzdelmeibe és sikereibe. Deák idén három fél-ironman versenyen vett részt, és mind Tajvanban, mind pedig Indonéziában és Vietnamban sikerült a legjobb tízben zárnia. A rengeteg edzés és utazás mellett a sportoló idén csapatával létrehozta az I deal with challenges (szerk. megj.: Legyőzöm a kihívásokat) nevű márkáját. A név egy szójáték, amely Zsombor ázsiai kalandjai során ragadt rá, és azt tükrözi, hogy készen áll bármely kihívásra. A triatlonista mottója – „Álmodj nagyot, érj el többet!” – egész életútját végigkíséri,  sosem félt keményen dolgozni álmaiért, és ezt az életfilozófiát szeretné átadni másoknak is. Idén több hónapot tölt itthon az ázsiai és ausztrál edzőtáborok és versenyek között. Nyáron több hazai triatlonversenyen indul, és közösségi rendezvényeket szervez. (miska)

Hozzászólások
Szavazás
Kire szavaz a május 26-i EP-választáson?


eredmények
szavazatok száma 578
szavazógép
2016-06-18: Sport - :

Sportolóink a hétvégén

CSELGÁNCS. A kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK tíz sportolót nevezett a ma és holnap Nagybányán sorra kerülő U12–U13-as korosztályú dzsudokák országos bajnokságának döntőjére. Veres László edző érdeklődésünkre elmondta, érmekért utaztak a máramarosi városba, és nagyon bízik tanítványai jó szereplésében. Hajrá, fiúk és lányok!
2016-06-18: Sport - :

Észak-Írország–Ukrajna 2–0 /0–0/ (Labdarúgó Eb, C-csoport, 2. forduló)

Lyon, Stade de Lyon, 51 043 néző. Vezette: Pavel Královec (cseh). Észak-Írország: McGovern–Hughes, Cathcart, J. Evans, McAuley, Ward (McGinn, 69.), C. Evans (McNair, 92.), Davis, Norwood, Dallas, Washington (Magennis, 81.). Ukrajna: Pjatov–Fedeckij, Hacseridi, Rakickij, Sevcsuk, Sztyepanenko, Szidorcsuk (Garmas, 76.), Kovalenko (Zincsenko, 81.), Jarmolenko, Konopjanka, Szeleznyov (Zozulja, 69.). Gólszerzők: McAuley (49.), McNair (96.). Sárga lap: Ward (63.), Dallas (84.), J. Evans (95.), illetve Szeleznyov (40.), Szidorcsuk (67.).