Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

ÚszásBehívták a válogatottba Artenét

2016. szeptember 30., péntek, Sport

A sepsiszentgyörgyi Ciprian SC sportolóját, Maria Raluca Artenét behívták a Közép-Európai Országok Ifjúsági Úszóversenyére készülő román válogatottba.

  • Artene és edzője
    Artene és edzője

A rangos nemzetközi versenynek december 9–12. között a szlovákiai Kassa ad otthont. – Nagyon örvendek és boldog vagyok, hogy Maria Raluca Artenét beválogatták a korosztályos nemzeti csapatba. Hosszú volt az út idáig, de a kemény munka meghozta a gyümölcsét – nyilatkozta érdeklődésünkre Grosu Ciprian, a tehetséges szentgyörgyi úszólány edzője. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye a koronavírus miatt elrendelt hatósági intézkedésekről?
eredmények
szavazatok száma 2359
szavazógép
2016-09-30: Sport - :

Nehéz mérkőzés előtt a Sepsi OSK (Labdarúgás)

Nehéz mérkőzés vár a Sepsi OSK-ra, hiszen szombaton 11 órától az Aradi UTA csapatát fogadja a II. ligás labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában. A háromszékiek az előző fordulóban 1–1-es döntetlent játszottak a Tatrangi Egyesülés vendégeként, míg az aradiak 2–1-re győztek hazai pályán Afumaţi ellen.
2016-09-30: Sport - :

Döntetlent játszott a Sepsi-SIC (Kézilabda, A-osztály)

A Vida Attila által irányított Sepsi-SIC az újonc Kisjenői Körös vendégeként lépett pályára az A-osztályos női kézilabda-bajnokság B-csoportjának második fordulójában, ahol döntetlennel zárták a találkozót. Eredmény: Kisjenői Körös–Sepsi-SIC 37–37. Részletekkel a holnapi lapszámban jelentkezünk. (m)