Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

ÚszásArtene dobogón Olaszországban

2016. november 22., kedd, Sport

A sepsiszentgyörgyi Ciprian SE sportolója, Raluca Artene vasárnap egyedüli románként vett részt az olaszországi Trofeo Sprint di Legnano – 18. Memorial Betti nevet viselő rangos úszóverseny huszadik kiírásán, s kétszer állhatott fel a dobogóra.

  • Raluca Artene és Ciprian Grosu
    Raluca Artene és Ciprian Grosu


Artene egyéni rekordot jelentő 32.01 mp-es idővel diadalmaskodott 50 méter háton, majd szintén egyéni rekordot ért el 100 méter háton, ahol 1:07.95 perccel másodikként ért célba. – Raluca eredményei nekünk és a román úszósportnak is sokat jelentenek, és megkoronázzák hétéves munkánkat. Elértünk a verseny előtt megfogalmazott célkitűzéseinket, s már a soron következő viadalra koncentrálunk – nyilatkozta érdeklődésünkre Ciprian Grosu edző. Szép volt és gratulálunk! (tibodi)

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye a koronavírus miatt elrendelt hatósági intézkedésekről?
eredmények
szavazatok száma 2359
szavazógép
2016-11-22: Sport - :

Újabb elismerés Dávidnak (Úszás)

Szombaton a bukaresti Tolea Grințescu Floreasca Uszodában a fővárosi Down-szindrómás úszók sportklubja speciális úszóversenyt szervezett, amelyre huszonhét Down-szindrómás sportoló sereglett össze az ország minden részéről.
2016-11-22: Sport - :

Megyei bajnokság (Bowling)

A Zarah–Haverock mérkőzés győzteséről mindössze 9 fa döntött a háromszéki megyei bowlingbajnokság 4. fordulójában. A listavezető Mikósokk simán hozta a Vital elleni összecsapást, továbbá nyert a Trió Bodok és a Gazel Cófalva.