Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Szentgyörgy—Fradi meccs

2008. május 29., csütörtök, Sport

Tegnap délután igazi futballcsemegének voltak tanúi azok a sepsiszentgyörgyiek, akik kilátogattak a városi stadionba. Túlzás nélküli az előbbi kijelentés, hiszen megyénkbe látogatott az 1970-es évek KEK-döntős és az 1990-es években a Bajnokok Ligájában szereplő Ferencváros csapatainak közös válogatottja.

A Fradi ellenfelei között ott volt Szabó Sándor, Goga György, Biró Endre, idős Csinta Samu, Kiss Jenő, Bodor István, Bokor János, Szűcs Attila, Bende Lajos és még sokan mások. A közel ezer néző előtt lezajlott összecsapást a vendégek kezdték jobban, és az első félidő végére négygólos előnyük volt. A szünet után egy fiatalabb szentgyörgyi gárda lépett pályára, de sajnos, játékosaink nem tudták bevenni a parádésan védő dr. Kiss-Rigó László kapuját. Gólt ugyan nem láthattunk a második felvonásban, de a szép játék kárpótolt érte. A nosztalgiatalálkozó a kikapcsolódás és a szórakozás mellett jó ürügyet szolgáltatott arra is, hogy régi barátok, ismerősök újra összejöjjenek, s együtt emlékezzenek az egykoron szebb napokat megélt szentgyörgyi, valamint ferencvárosi focira.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 1128
szavazógép
2008-05-29: Sport - Áros Károly:

Szabó István Világkupa-nyertes (Kick-box)

A szegedi XIV. Világkupa-viadalra az egykori sepsiszentgyörgyi ökölvívóedző, Papp Ferenc három kick-box-versenyzővel utazott ki, a sepsiszentgyörgyi Szabó Istvánnal (86 kg), a moldovai Petrică Dumitrachival (60 kg) és a máramarosszigeti Kovács Ionellel (75 kg).
2008-05-29: Sport - Áros Károly:

Mi lesz veled, Fortyogófürdő?

Egy egész bajnoki év fociszenvedései, a lovassport emlékeit felkavaró temetés, az immár néhai Tóth Ferenc, a háromszéki fogathajtás atyjának temetése, a látvány, mely néhány nappal ezelőtt Fortyogófürdőn fogadott, ahol az egykor virágzó létesítmény — a mofetta, tizennyolc (ha jól emlékszem) kád, kezelő, szálloda, vendéglő, szabadtéri medence, félig kész kézilabdapálya, a fák alatt meghúzódó lovasakadályok, a roskadozó borvízmedence...