Van valami furcsa...

2017. január 12., csütörtök, Magazin
A Rossz versek című film forgatása januártól augusztusig tart budapesti és párizsi helyszíneken. A történet főszereplője a 30 év körüli Merthner Tamás, aki élete mélypontján úgy dönt, nem a felejtés és a jövőbe nézés biztos továbblépését választja, hanem utazásra indul gyerekkori és tinédzserkori emlékeibe.
 
A film 2016-ban játszódik, de Tamás utazásai által egy szubjektív képet kapunk a 1990-es, 2000-es évek Magyarországáról. A forgatókönyvet is jegyző Reisz Gábor a Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan című film készítésekor összeszokott fiatal filmes csapattal dolgozik együtt második játékfilmjén is. A vágásért Tálas Zsófia, az operatőri munkáért Becsey Kristóf és Bálint Dániel, a sound designért Lukács Péter Benjámin felel. A Van filmzenekar már teljes erőbedobással dolgozik az új film zenéjén, továbbá a Rossz versek Facebook-oldala is elindult. A Rossz versek Berkes Júlia producer vezetésével a Mundruczó Kornél és Petrányi Viktoria által alapított Proton Cinema gyártásában készül.
 
Hozzászólások
Szavazás
Megalapozottnak tartja-e az európai tisztségviselők Romániát érintő bírálatait?
eredmények
szavazatok száma 185
szavazógép
2017-01-12: Magazin - :

Támogatják Nemes Jeles László új filmjét

Az Oscar-díjas Nemes Jeles László új filmjét 1,5 milliárd forinttal támogatja a Magyar Nemzeti Filmalap. A Sunset című mozifilm forgatása a tervek szerint nyáron kezdődik el.
 
2017-01-12: Sport - Tibodi Ferenc:

Dolgoznak a háromszéki csapatok (Teremlabdarúgás, I. liga)

Lejárt a téli szünet, és a háromszéki csapatok is javában készülnek az I. ligás futsalbajnokság idei szezonjának második felére. Együtteseink közül elsőként a Kézivásárhelyi SE lép kenyérbe, hiszen Csulak Attila tanítványai vasárnap a bajnoki címvédő Marosvásárhelyi City’US-t látják vendégül a 9. fordulóból bepótolandó mérkőzésen. A Sepsi FC idei első hivatalos meccsét január 22-én játssza.