TERMENI SI CONDITII

1. TERMENI SI CONDITII

Vizitarea, utilizarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.3szek.ro, proprietate a societatii H-Press SRL, implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos:

•Societatea H-Press SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.3szek.ro, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

•Societatea H-Press SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc.

•H-Press SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.3szek.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

•Produsele comercializate pe site-ul www.3szek.ro, proprietate a societatii H-Press SRL, sunt destinate exclusiv clientilor finali.

 

2. COMUNICARI ELECTRONICE

Prin accesarea site-ului www.3szek.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii H-Press SRL, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la www.3szek.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

 

Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

 

3. DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.3szek.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea H-Press SRL si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.

 

Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii H-Press SRL si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a H-Press SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

4. ACCESUL LA SITE

H-Press SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde produsele postate si comercializate, sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii H-Press SRL fara acordul scris al acestuia.

 

5. PROTECTIA DATELOR

Pe site-ul www.3szek.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea site-ului si a cosului de cumparari. Datele personale ale cumparatorilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Politicile de Confidentialitate precum Politica de Prelucrare a Datelor Personale, care sunt parti integrante prezentei Termeni si Conditii, le gasiti AICI. Politica de Utilizare Cookie-uri care este parte integranta prezentei Termeni si Conditii, le gasiti AICI.

 

6.CUMPARARE SI LIVRARE

Cumparare: Pentru a cumpara accesati sectiunea de cumparare produs si finalizati comanda Dvs.

Termeni de Livrare si retur
•Livrarea se efectueaza prin distribuire proprie, respectiv prin publicare in cotidianul print “Háromszék”.
•Durata normala de livrare la fiecare aparitie.
•Costul livrarii este inclus in abonamentul cotidianului.
•Retur: nu este cazul.

Modalitati de Plata:
•fie in avans, prin banca, in contul nostru, caz in care nu mai trebuie sa suportati cheltuielile de ramburs,
•prin card bancar care sunt emise sub sigla Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro

In cazul in care optati prin plata cu card, trebuie sa aveti in vedere ca trebuie sa aveti activat optiunea de plati prin internet la banca Dvs. emitenta. Platile efectuate prin card bancar sunt procesate de catre Netopia MobilPay, furnizorul nostru de servicii de procesare plati (payment gateway). Datele de card necesare in momentul platii nu sunt introduse pe pagina magazinului online, ci in paginile securizate ale procesatorului; Datele de card nu sunt expuse niciodata unei alte persoane, transmiterea lor realizandu-se criptat; Procesarea se efectueaza printr-un terminal de plata 3D Secure (3D Secure este un standard de securitate dezvoltat de Visa si MasterCard care, concret, ofera posibilitatea de a stabili o parola suplimentara care se va folosi doar la plata online).

 

7. ANULAREA COMENZII

Clientul poate solicita anterior expedierii anularea comenzii.

Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri sisau Servicii din Comanda, va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

 

8. RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE

Valoarea maxima a obligatiilor H-Press SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv.

 

9. CONDITII DE GARANTIE

Produsele comandate si livrate de catre H-Press SRL nu au termen de garantie.

Drepturile consumatorilor sunt prevazute in O.G. 21/1992, republicata si L.449/2003, norme in vigoare la data cumpararii produsului.

 

10. LITIGII

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si H-Press SRL.

In cazul unor eventuale conflicte intre H-Press SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta judecatoreasca din Sfantu Gheorghe, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

11. DECLINAREA RESPONSABILITATII

Valoarea maxima a obligatiilor H-Press SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv. Dupa expedierea produselor, Societatii nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si de asemenea nici returnarea produselor.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, societatea H-Press SRL isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

 

12. PRETURILE PRODUSELOR

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare abonament in parte, respectiv pentru fiecare cuvant de mica publicitate.

Societatea H-Press SRL va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre H-Press SRL

 

13. FRAUDA

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.3SZEK.RO, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL WWW.3SZEK.RO, VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.3SZEK.RO, SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

 

14. DISPOZITII FINALE

Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

 

Ultima revizuire: 27.04.2020