Alapítvány

Tisztelt Cégvezetők!

 

A Pénzügyi Adótörvénykönyv (Codul Fiscal) szerint a cégek, vállalatok profitadójuk 20 százalékát felajánlhatják egy civil szervezet, társadalmi ügy, vagy a kultúra támogatására. Ez a szponzorálás leírható az adóból, nem jár semmilyen egyéb költséggel a cégek számára. Rendelkezzen ezzel az összeggel és támogassa a hiteles, megbízható helyi nyilvánosságot. A Hármas – Háromszéki Magyar Sajtóért Alapítvány – támogatásával

 

az ellenőrzött forrásból merítő, megbízható helyi nyilvánosságot,

a közszolgálatot is teljesítő információszórást,

nagy elődeinket, személyiségeinket ábrázoló szobrok megvalósítását

értéket hordozó könyvek megjelenését segíti.

 

Válassza ki, milyen tevékenységet kíván támogatni, majd töltse ki két példányban az ide vonatkozó szponzorszerződést a cégadatokkal és a jövedelem/profitadó 20 százalékának megfelelő összeggel, végül pedig küldje el nekünk aláírásra. Második lépésben utalja át az összeget a szerződésben szereplő számlaszámra.

 

A Szponzorálási Törvény (Legea Sponsorizării 32/1994) és a Pénzügyi Adótörvénykönyv (Codul Fiscal 227/2015), az utólagos módosításokkal és kiegészítésekkel együtt lehetővé teszi, hogy a jövedelem-, illetve profitadót fizető vállalkozások költségmentesen fektessenek be a társadalom fejlesztésébe. A vállalkozás és a Hármas Alapítvány között létrejövő egyszerű szponzorszerződés révén adójának 80%-át az állam, 20%-át pedig a civil szervezet kapja.

Bármely cég, vállalkozás segítheti annak a közösségnek a fejlesztését, amelynek része. Nem lehet közömbös számunkra, hogy mennyire életképes és egészséges az a társadalom, amelyben élünk, működünk.

Az átláthatóság jegyében, igény esetén rendszeresen küldünk tevékenységi beszámolót támogatóinknak, meghívjuk őket rendezvényeinkre és szívesen látjuk őket a Háromszék szerkesztőségében. Kommunikációs csatornáink révén pedig – Háromszék napilap, www.3szek.ro honlap, illetve hivatalos facebook oldalunkon – igény szerint bemutatjuk támogatóink tevékenységét, különös hangsúllyal társadalmi szerepvállalásukra.

 

Keressen bízalommal!

Ferencz Csaba

elnök

 

Elérhetőségeink

 

Háromszéki Magyar Sajtó Alapítvány – HÁRMAS

Mihai Viteazul tér 2., RO 520003 – Sepsiszentgyörgy

Telefon/fax: 0267 351 504

Mobil: 0740 310 468

E-mail: hpress@3szek.ro

Web: www.3szek.ro