Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

MotorsportKelet-európai Bajnoki Futam

2008. június 5., csütörtök, Sport

A hét végén, június 7-én és 8-án európai szintű motoros bajnoki futamra kerül sor a Gyergyószárhegyhez tartozó Güdüc falu közelében található Bükk-tető dűlőjében kiépített 50 kilométeres pályán. Lesz 1,8 km-es krosszteszt, 800 méteres extrém motorozás, valamint enduroverseny 3 km-es távon.

A viadal célja a Gyergyószárhegy környékén levő hegyi terep adta lehetőség hasznosítása a motorsportok kedvelői számára, ugyanakkor a sport révén a turizmusra is kiválóan alkalmas vidék népszerűsítése. További információkat a schultzmx@yahoo.com és a clubulsportiv.bastya@yahoo.com e-mail címen igényelhetnek. A verseny szervezője a Román Motorosszövetség, a SMART Brassó és a Szárhegyi Bástya Sportklub. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 1131
szavazógép
2008-06-05: Sport - x:

Tisztes helytállás (Atlétika)

A sepsiszentgyörgyi Mikes Kelemen ISK atlétái remek eredménnyel zárták a debreceni Nemzetközi Gyerek Atlétikai Fesztivált és Serdülőversenyt, amelyen Blázer Imola a 60 méteres síkfutásban elért 8.62 mp-es idejével az 1997-ben született gyerekek között megkapta a legeredményesebb atlétának járó serleget.
2008-06-05: Sport - x:

Felső-Háromszék ­szégyene... (Jegyzet)

Befejeződött a IV. liga 2007—2008-as bajnoksága. Számomra és minden, labdarúgást kedvelő kézdivásárhelyi számára az volt a legszomorúbb, hogy a KSE bizonyult Felső-Háromszék leggyengébb csapatának: 12. hely, nyolc megnyert mérkőzés, három döntetlen, tizenhét vereség, ötvenhárom lőtt gól és nyolcvannyolc (!) kapott, mindössze huszonhét pont.