Létlelet

2017. március 4., szombat, Mi, hol, mikor?
  • Adóhivatal. Kónya Albert Attila grafikája
    Adóhivatal. Kónya Albert Attila grafikája
Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy Sepsiszentgyörgyön a járványügyi vörös forgatókönyv lépett életbe?

eredmények
szavazatok száma 600
szavazógép
2017-03-04: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Termelők és kézművesek vására
Az idén első ízben szervezik meg a termelők és kézművesek vásárát Sepsiszentgyörgy főterén. Ma és vasárnap 9–18 óra között közel ötven székelyföldi (sepsiszentgyörgyi, illyefalvi, uzonkai, barátosi, kézdivásárhelyi, kézdiszentléleki, kézdiszárazpataki, kálnoki, székelyudvarhelyi, gyergyószentmiklósi, gyergyócsomafalvi, csíkszeredai, csíkcsicsói, korondi, homoródalmási, kőrispataki, firtosváraljai, székelyszenterzsébeti) termelő árulja a marcipános házicsokit, mézespogácsát, gyümölcsleveket, friss házikenyeret, kürtőskalácsot, lángost, sajtkészítményeket, házi hentesárut, mézet, szörpöket, lekvárokat és savanyúságokat, illetve ékszereket, táskákat, szőttest, faragott, festett, bőrdíszműves, horgolt és hímzett tárgyakat, sőt, még olvasnivalót is.
2017-03-04: Elhalálozás - :

Elhalálozás

Fájdalomtól összetört szívvel, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy a drága jó édesapa, szerető nagytata és dédnagytata, rokon, barát, szomszéd és kolléga,
özv. ÉGETŐ GÉZA,
a dohánygyár volt alkalmazottja
életének 91., özvegységének 5. évében rövid szenvedés után elhunyt.
Drága halottunk földi maradványait 2017. március 4-én, szombaton 15 órakor helyezzük örök nyugalomra a szemerjai református új temetőben.
Részvétfogadás a temetés napján 14 órától.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Gyászoló szerettei
4297688