Kapcsolataira büszke Antal Árpád

2008. június 13., péntek, Közélet

,,Meggyőződésem, hogy Sepsiszentgyörgynek olyan polgármesterre van szüksége, aki azon kívül, hogy dinamikus, fiatal, van szaktudása, megfelelő kapcsolatrendszerrel is rendelkezik" — mondta a Sepsiszentgyörgyön épülő egyetemi központ helyszínén tegnap, kampányának utolsó sajtótájékoztatóján Antal Árpád, az RMDSZ polgármesterjelöltje.

Ismertette, hogy az elmúlt években nagyon sokat dolgozott az egyetemi létesítmény érdeké­ben, mind a kolozsvári egyetem vezetőségének meggyőzése terén, mind a minisztériumokban, ahol a pénzekért lobbizott. Az elmúlt hetekben azért hívott meg minisztereket Sepsiszentgyörgyre — tegnap szintén az ő meghívására látogatott Háromszékre Cristian Mihai Adomniţei oktatási miniszter —, hogy megmutassa nekik az elkezdett terveket, hisz ők azok, akiktől függ, hogy pénzeket irányítsanak a megkezdett munkálatok folytatására. Az RMDSZ polgármesterjelöltje kijelentette, jövő hé­ten bátran néz politikai ellenfelei, valamint a választók szemébe, ,,hiszen tisztességes kampányt folytattam, szakmaiságról beszéltem, programokat mutattam be, problémákat oldottam meg. Fel vagyok készülve arra, hogy jövő héten nekifogjak dolgozni, hisz nagyon sok tennivaló van a városban. Ismerem a város gondjait, tudom a problémákra a megoldásokat. Arra kérek mindenkit, vasárnap jöjjön el választani, s hozzon el magával egy-két embert."

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1500
szavazógép
2008-06-13: Közélet - Simó Erzsébet:

Második forduló (Helyhatósági választások, 2008)

Vasárnap tarják a helyhatósági választások második fordulóját. Megyénkben tizenegy kerületben választanak polgármestert a második fordulóban.
2008-06-13: Közélet - Farkas Réka:

Kampányösszetűzés Köpecen

Elfajulni látszik a kampány Erdővidéken is, szerdán este Nagy István, az MPP által is támogatott független polgármesterjelölt rendezvényén Köpecen az MPP hívei és az RMDSZ-es tábor összetűzött.