SporttáncRemekeltek csapataink

2017. május 22., hétfő, Sport

A sepsiszentgyörgyi Gyermekek Palotája három csapattal vett részt a szombaton Brăilan megtartott Légy dinamikusabb (Să fii dinamic) nevet viselő országos szintű táncversenyen, s Molnár Enikő tanítványai hat dobogós helyezéssel tértek haza. Az egynapos rendezvényen összesen 29 csapat nevezett be.
 

 

Csapatunktól származó információk szerint a versenyt a Duna-parton, azaz szabadtéri színpadon rendezték meg, együtteseink közül a Dancing Dolls az I–IV., a No Limit az V–VIII., az One Beat pedig a IX–XII. osztályosok között mérettetett meg. A legjobb szereplés és egyben a legjobb eredmény is a Dancing Dolls nevéhez fűződik, amely mind a modern tánc, mind a tematikus tánc kategóriát megnyerte. A No Limit első lett a modern és második a tematikus táncban, a One Beat nem talált legyőzőre a tematikus kategóriában, míg a modern táncot másodikként zárta.
Szép volt, és a remek vendégszerepléshez mi is gratulálunk! (tif)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1883
szavazógép
2017-05-22: Sport - :

Sikeres verseny (Úszás)

Mintegy hatvan sepsiszentgyörgyi, brassói, bákói és medgidiai, 7–10 év közötti kisgyerek részvételével került sor szombaton a megyeszékhelyi uszodában az Én úszok nevet viselő verseny negyedik kiírására.
2017-05-22: Sport - Tibodi Ferenc:

Két bajnoki arany- és három bronzérem (Műfalmászás)

A sepsiszentgyörgyi Adrenalin SK sportolói két arany- és három bronzéremmel zárták az idei gyerek és ifjúsági műfalmászó országos bajnokságot, amelynek utolsó fordulóját szombaton a brassói Natural High Teremben rendezték meg. A Szőcs Károly Csaba és Koréh Enikő edzette csapatunk Nagy Judit és Sántha Róbert révén szerzett bajnoki címet, míg Vlad Joantă, Korodi Henrietta és Kelemen Szilárd a dobogó harmadik fokára állhatott fel.