Több pénz a közigazgatásnak

2017. július 11., kedd, Belföld

Jövő héten tárgyal a kormány a büdzsé kiegészítéséről – jelentette be tegnap Mihai Tudose, aki szerint pozitív költségvetés-kiigazítást eszközölnek.


A kormányfő azt nyilatkozta, a legtöbb pénzt a helyi közigazgatáshoz juttatják, de olyan minisztériumok is újabb összegekre számíthatnak, amelyek „megindokolják ennek szükségességét”.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1780
szavazógép
2017-07-11: Belföld - :

Kövesi nem tágít

Az Országos Korrupcióellenes Ügyészség főügyésze, Laura Codruţa Kövesi tegnap levélben közölte, nem jelenik meg a 2009-es államelnök-választást kivizsgáló parlamenti bizottság előtt.
2017-07-11: Világfigyelő - :

Netanjahu visszavonatta a nagyköveti nyilatkozatot

Benjámin Netanjahu miniszterelnök utasítására az izraeli külügyminisztérium visszavonta a magyar kormányt elítélő nagyköveti nyilatkozatot, a tárca éles szavakkal bírálta Soros Györgyöt, mert folyamatosan Izraelt rágalmazó szervezeteket pénzel.