Kilőttek egy veszélyes medvét

2017. augusztus 8., kedd, Belföld

A környezetvédelmi minisztérium engedélyével a hétvégén kilőttek egy nőstény medvét, amely három juhászt támadott meg Csíkmadaras és Csíkdánfalva közelében. A vadászok engedélyt kaptak a környezetvédelmi tárcától. János Zsolt, a térség vadászegyesületének igazgatója szerint a kilőtt medve több mint 20 éves volt, és nem voltak bocsai. Graţiela Gavrilescu környezetvédelmi miniszter elviekben ma írja alá a beavatkozási rendeletet.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1497
szavazógép
2017-08-08: Belföld - :

Állampolgárság nélkül hagynák (Nyilatkozataiért támadják Kelemen Hunort)

Kelemen Hunor, az RMDSZ elnöke román állampolgárságának megvonását kezdeményezi egy múlt heti nyilatkozata miatt a Románia Modernizálásáért Nemzeti Koalíció (CNMR). Az akadémiai, üzleti szférát, szakszervezeteket és szakmai szervezeteket tömörítő társaság uszító jellegűnek találta az elnök Nagyrománia megalakulása jövő évi centenáriumára vonatkozó nézeteit.
2017-08-08: Belföld - :

Komolyan gondolják

Jövő év elejétől tíz százalékra csökken a személyi jövedelemadó mértéke a jelenlegi 16 százalékról – jelentette be Călin Popescu Tăriceanu, a szenátus elnöke.