Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Ólmos reggeleink

2008. június 27., péntek, Nyílttér

Az autóbusz-állomás közvetlen közelében lakunk, és minden hajnalban 5 óra körül ébredünk. Na nem azért, mert sok munkánk lenne ilyenkor, hanem mert egyes buszsofőr polgártársunk percekig járatja a több évtizedes gépkocsi megfáradt motorját, nem kevés ólommal dúsított füstfelhőt produkálva ezzel. Tisztelt környezetvédők! Nem lehetne ez ellen tenni valamit?

Még egy kérdésem lenne. Ezek az autóbuszok hogy mennek át az éves műszaki ellenőrzésen, amelyen a káros anyagok kibocsátásából is vizsgáznak?

Orbán Gyula, Sepsiszentgyörgy

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye a koronavírus miatt elrendelt hatósági intézkedésekről?
eredmények
szavazatok száma 1781
szavazógép
2008-06-27: Nyílttér - Simó Edmund:

Kukadöntő

A világ futballkedvelő közönsége ismét lázban ég. Június 7-én felharsant az EB-megnyitót jelző sípszó, szóltak a bázeli harangok, csengők, dobok és trombiták, tiszta, éteri hangon égbe szálltak a himnuszok, egekig szökött az adrenalinszint a képernyők előtt is, nemcsak a gyepre lépők szívében — egyszóval: kezdetét vette a bajnokság…
2008-06-27: Nyílttér - x:

Erdélyország az én hazám — fesztivál Verőcén

Az Erdélyország az én hazám címet viselő fesztiválon június 27-től három napon át kiállítások, kerekasztal-beszélgetések, előadások, konferenciák, író-olvasó találkozók és koncertek várják az érdeklődőket Verőcén a Csattogó-völgyben. Gaál István kulturális főszervező felidézte, hogy a fesztivál ötlete 2006 májusában az Erdélyi Magyarok Egyesületének gyűlésén merült fel. A háromnapos rendezvény kifejezi az erdélyiek magyarsághoz való kötődését ― hangsúlyozta Gaál István.