Átfogó rendőrségi ellenőrzés

2017. szeptember 16., szombat, Közélet

Közlekedésrendőrök mellett a megyei rendőr-felügyelőség gazdasági és bűnügyi cselekményekkel foglalkozó szakemberei is részt vettek abban a széles körű akcióban, mely csütörtökön zajlott Kézdivásárhelyen.


A hatóság emberei a közbiztonság megőrzése, illetve az antiszociális tettek megelőzése és visszaszorítása érdekében léptek fel, közel 230 személyt igazoltattak, emellett 110 gépjárművet is ellenőriztek. Az átfogó vizsgálat nyomán mintegy száz szabálysértésre derült fény, melyekért összesen közel 61 ezer lejnyi bírságot szabtak ki. Tíz esetben a közrend elleni kihágást tapasztaltak, hat-hat esetben pedig erdészeti, valamint gazdasági szabálysértés okán kellett eljárniuk a rendőröknek. A közúti forgalomban tapasztalt rendellenességek miatt 40 bírságot osztottak ki, öt járművezető engedélye mellett két forgalmi engedélyt is bevontak. (dvk)
 

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 1511
szavazógép
2017-09-16: Közélet - :

Már első nap beteltek a helyek

Már csütörtökön, a jelentkezés első napján beteltek a helyek az 50 év fölöttieknek szóló Ezüst Akadémia Oktatási Program második kiadására Kézdivásárhelyen.
2017-09-18: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Rendezvénysorozat Tamási Áron emlékére
Szeptember 20-án a sepsiszentgyörgyi színház névadóját, Tamási Áront ünneplik egy rendezvénysorozattal.