CselgáncsSikeres szereplés a Duna-parton

2017. szeptember 18., hétfő, Sport

A kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK sportolói öt első, egy második és egy harmadik helyezéssel zárták szombaton a nemzetközi cselgáncs Calafat Kupát, amelyet U13-as korosztályban hirdettek meg. A viadalon mintegy 200 dzsudoka, a hazaiak – köztük nyolc céhes városbéli – mellett bolgár, szerb, olasz és magyar versenyzők vettek részt és küzdöttek meg a legjobbaknak járó elismerésért.
 

  • Fotó: Facebook/Veres László
    Fotó: Facebook/Veres László

 

A lányok között Balogh Hanna nagyot harcolva magabiztosan nyerte meg a 48 kg-osok küzdelemsorozatát, a fiúknál Aracsi Ákos (42 kg), Szima Tamás (46 kg), Kovács Karsaly (60 kg) és Borcsa Félix Lehel (+60 kg) nem talált legyőzőre. A Veres László irányította csapat Barbocz Mátyás (38 kg) révén begyűjtött egy második helyet, míg Vizi Zsolt (34 kg) a dobogó legalacsonyabb fokára állhatott fel. A kézdivásárhelyi sportklub nyolcadik tagja, az 55 kg-os súlycsoportban szőnyegre lépő Antal Levente helyezés nélkül zárta a kupát.
– Meg vagyok elégedve tanítványaim teljesítményével. Egy kis szerencsével még egy első helyet begyűjthettünk volna, ám végül nem jött össze. Nincs okom a panaszra, hiszen a fiúknál a kilenc súlycsoportból négyet megnyertünk. Jó volt a verseny, a gyerekek remekül küzdöttek, és ennek is roppant örvendek – nyilatkozta érdeklődésünkre Veres László edző, aki azt is elárulta, hogy a hétvégén sportolóival a paksi Atom Kupán vesz majd részt.
Szép volt, és sok sikert a soron következő versenyre! (tibodi)

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 1299
szavazógép
2017-09-18: Sport - :

Mátis Zita brillírozott, de vereséget szenvedett a KSE (Kézilabda, A-osztály)

Az újonc Kézdivásárhelyi SE 27–41 arányú vereséget szenvedett hazai pályán az első A-osztályos mérkőzésén a bajnokság 1. fordulójában a jobb játékerőt képviselő, egyértelműen Szuperligába jutásra pályázó Temesvári SCM ellen.
 
2017-09-18: Sport - :

Dániel ezúttal sem talált legyőzőre, Imreh tizenkettedik lett (Triatlon)

Szeptember 16–17. között Románia egyik legnépszerűbb országúti triatlonversenyének Mamaia adott otthont, ahol közel 230 versenyző állt rajthoz különböző kategóriákban. Sepsiszentgyörgyről Dániel Attila, Imreh László és Deák Zsombor is az olimpiai távon tette próbára magát.