Háromszéki cégek toplistájaDíjaztak

2017. október 25., szerda, Pénz, piac, vállalkozás

Az eddigi gyakorlatnak megfelelően a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ünnepélyes keretek között díjazta a tavalyi év eredményei alapján rangsorolt cégeket. A Leonor Ballroom rendezvényteremben múlt pénteken szervezett esemény a háromszéki vállalkozók hetét zárta.

  • Díjátadás – elismerés a jól teljesítőknek. Fotó: Albert Levente
    Díjátadás – elismerés a jól teljesítőknek. Fotó: Albert Levente

A sorrendben 24. díjkiosztó gálán a korábban bejelentettek és a kissé megújított szempontrendszer alapján szakterület és méret szerint az első tíz helyezett, 901 cég kapott elismerést. A toplista összeállításánál a megyében bejegyzett 4576 cég közül 3441 adatait vizsgálták meg (a több mint ezres különbözet zárómérleget sem adott le a tavalyi évre), ezek közül választották ki a toplistásokat. Az ünnepségen első ízben adták át az év háromszéki gazdasági újságírója díjat, amit a több lapnak és portálnak dolgozó Kovács Zsoltnak és Kovács Blankának ítéltek megosztva, az év innovatív vállalkozója díjat pedig Dezső Bencének, a sepsiszentgyörgyi vloggernek ítélték, akinek internetes videocsatornáját közel 340 ezren követik.

Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 4538
szavazógép
2017-10-25: Faluvilág - Kisgyörgy Zoltán:

Őszi áldás Oltfejben

Nem is annyira a Bodok környéki mező áldásaira céloz címünk, hanem azokra a sikeresebb előrelépésekre, melyeknek zöme, akárcsak a kései mezei termény, év végére érett be. Áldás lehet az is, ha növekedik a közbiztonság a községközpontban, ha Oltszemen küszöbön egy nemzetközi fogathajtópálya építése, vagy ha Zalán új aszfaltos utcaszakasszal gazdagodik.
2017-10-25: Pénz, piac, vállalkozás - Demeter Virág Katalin:

Megmutatni, megkóstolni Háromszéket

 Első alkalommal mutatkozik be a ma kezdődő és vasárnapig tartó bukaresti mezőgazdasági vásáron a megyei kereskedelmi és iparkamara. Az Indagrán kialakított standon a látogatókat hagyományos, háromszéki termékekkel, ételekkel is kínálják, a sepsiszentgyörgyi ipari park képviselője pedig a létesítmény biztosította lehetőségekről tájékoztatja az érdeklődőket.