Sepsi Paintball Party

2007. július 5., csütörtök, Sport
A megyeszékhelyi PPZ Army és a Sepsi Rádió közös versenyének célja a paintball népszerűsítése minél szélesebb körökben.

Az esemény szervezői szerint a viadalon előreláthatólag közel húsz, három személyből álló amatőr csapat küzd meg majd egymással a háromperces meccseken. Az a csapat jut tovább, és nyeri meg az összecsapást, később a versenyt is, amelynek a harcosait a lehető legkevesebbszer lőtték ki a partik alatt. A megmérettetésen részt vevők a benevezési díj ellenében felszerelést (ruházat, védősisak, marker, 400 golyó), valamint egy ebédet kapnak. A Sepsi Paintball Partyra július 14-én kerül sor az Olt partján. Nevezési díj személyenként 65 új lej. Érdeklődni és jelentkezni a 0721 846 777-es és a 0748 300 142-es telefonon lehet. Emlékeztetőül: a paintball a XXI. század egyik legnépszerűbb stratégiai játéka, amely kiváló csapatépítő sport, illetve remek szórakozási lehetőség korhatár és nembeli megkülönböztetés nélkül. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 652
szavazógép
2007-07-05: Sport - Tibodi Ferenc:

Közelgő rajt (Labdarúgás, I. liga)

Július 2-án a Román Labdarúgó-szövetség elkészítette a labdarúgó I. liga őszi programját. A bajnokság július 28-án kezdődik, és a tavaszi idény első két fordulójával zárul. Az előzetes tervek szerint ezen előrehozott mérkőzéseket december 8-án és 15-én játsszák le.
2007-07-06: Gazdaság - Mózes László:

Szabadidőközpontot terveznek Málnásfürdőre

Az Ilona villa maradványa - Mózes László felvétele
Bár Kasléder József, Málnás polgármestere elismeri, hogy turizmus a község három településén nem létezik, mégis bízik abban, hogy az elkövetkező években ,,hihetetlen fejlődés" várható ebben az ágazatban a kistérségben, az egyelőre teljesen lerobbant Málnásfürdőn is, ahol az a baj, hogy a fürdőtelep — hasonlóan Bálványos, Előpatak egy részéhez — az Olt turisztikai vállalat tulajdonában van, amely ezen a területen az elmúlt évtizedben semmit nem fektetett be.