Elhalálozás

2018. február 10., szombat, Elhalálozás

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a drága jó gyermek, unokatestvér, keresztapa, rokon, jó szomszéd és jó barát, a kökösi születésű
HARAI SÁNDOR
szerető szíve életének 61. évében türelemmel viselt, rövid szenvedés után 2018. február 9-én megszűnt dobogni.
Drága halottunk földi maradványait február
11-én 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a kökösi református ravatalozóháztól a családi sírba.
A gyászoló család
082


Megrendülten értesítünk minden rokont és ismerőst, hogy
id. TATÁR GERGELY
életének 73. évében elhunyt.
Temetése február
12-én, hétfőn 15 órakor lesz a sepsiszentgyörgyi közös temetőben.
A gyászoló család
4303975

Köszönetnyilvánítás
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik SZTOJKA ZOLTÁN temetésén részt vettek és fájdalmunkban osztoztak.
A gyászoló család
4303933
Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik a sepsiszentgyörgyi BOROS MARGARETA temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak.
Szerettei
083
Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik drága halottunk, LUKÁCS LÁSZLÓ temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek. Külön köszönet a kedves, drága szomszédnak és szomszédasszonynak önzetlen segítségükért.
Gyászoló szerettei
4303968

Megemlékezés
Szerettem volna még köztetek maradni, de az Úr hívását el kellett fogadni. Végleg elbúcsúzni nem tudtam, ha síromnál jártok, hozzatok virágot, biztos vagyok benne, hogy nagyon hiányzom. Ha gyötör az élet, sose csüggedjetek, hiszen lélekben én is ott vagyok veletek. Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi TOMP LENKÉRE (szül. GÁLL) halálának hatodik hetében. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Özvegye és gyermekei
4303961
Egy februári reggelen életed véget ért, bánatot hagyva ránk, örökre elmentél. Fájó szívvel emlékezünk a szépmezői KATONA SÁNDORRA halálának 24. évfordulóján. Pihenése legyen csendes.
Szerettei
4303977
Kegyelettel emlékezünk édesanyánkra, az uzoni BUZSI SÁNDORNÉ TÓTH ROZÁLIÁRA halálának 12. évfordulóján. Emléke legyen áldott.
Szerettei
4303875
Fájó szívvel emlékezünk a bardoci TÓKOS IMRÉRE, aki hat hete távozott közülünk. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Gyászoló hozzátartozói
3959/b
Fájó szívvel emlékezünk a felsőcsernátoni SOÓS LÁSZLÓRA halálának negyedik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Özvegye, Éva,
fiai, Attila, Öcsi
és Levente
4303963
Pihenj, te drága szív, megszűntél dobogni, szerető jóságod nem tudjuk feledni. Hiába borult rád a temető csendje, szívünkben élni fogsz mindörökre. Szemünkben könnyel, szívünkben örök fájdalommal emlékezünk a bitai születésű sepsiszentgyörgyi NAGY ERNŐRE halálának hatodik hónapjában.
Drága, szép emlékét egy életen át megőrizzük.
Gyászoló családja
4303965
Kegyelettel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk a hidvégi VIRÁG IRÉNRE
halálának negyedik évfordulóján. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes. Szívünkben örökké élni fog.
Szerettei
4303971

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1537
szavazógép
2018-02-10: Sport - :

OSK Kupa először (Labdarúgás )

Ma és holnap a megyeszékhelyi Szabó Kati Sportcsarnok és a Berde Áron Közgazdasági és Közigazgatási Szakközépiskola sportterme ad otthont a kispályás labdarúgó Sepsi OSK Kupa első kiírásának.
2018-02-10: Magazin - :

Amerikai díjat nyert a Székelyföldi Legendárium

Kiválósági díjat kapott a Székelyföldi Legendárium legújabb rajzfilmje, A Tejút és a varázspatkó a kaliforniai IndieFest filmfesztiválon, Kelet-Európában és animációs kategóriában egyedüliként – derül ki az idén tízéves civil kezdeményezés közleményéből.