Laptalálkozó, könyvbemutató és nyereményjátékTalálkozzunk, nyerjünk Zágonban

2018. február 19., hétfő, Közélet

Február 21-én, szerdán Zágonban találkozunk olvasóinkkal. A helyi művelődési központban 18 órára várjuk mindazokat, akik a Háromszék munkatársaival szeretnének találkozni, ugyanakkor bemutatjuk munkatársaink legújabb, a Kaláka könyvek sorozatban megjelent köteteit. Hívjuk hűséges olvasóinkat és mindazokat, akik részt kívánnak venni interaktív nyereményjátékunkban.

A lapértékelés, a média, elsősorban a nyomtatott sajtó jelenlegi helyzetének elemzése mellett bemutatjuk Kuti János Lássuk a medvét! című legújabb kötetét, Puskás Attila Utak és ösvények című kötetéről beszél, Csinta Samu Plakátballada című könyvét ismerteti, de további, a Kaláka könyvek sorozatban nemrég megjelent könyvet is bemutatunk.
A nyereményjáték részeként a találkozó minden résztvevője tombolajegyet kap, amelyet kitöltve helyben tud elhelyezni egy urnában. Ugyanakkor a mai újságban megjelent szelvény is tombolajegyként használható, amelyet mind a résztvevők, mind a találkozóról távol maradók kitölthetnek, és február 21-én 15 óráig eljuttathatják a szerkesztőségbe. A találkozón részt vevők is elhozhatnak személyenként egy szelvényt, a laptalálkozó résztvevői így akár két tombolával is benevezhetnek, s dupla eséllyel vehetnek részt a sorsoláson. Azok, akik Facebook-oldalunkat látogatják, és a találkozó kezdési időpontjáig, vagyis február 21-én 18 óráig ezt a bejegyzést megosztják (nem csak kedvelik), ugyancsak nyerhetnek. A nyeremények listája, valamint a beküldendő szelvény lapunk 10. oldalán található.
 

Háromszék

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 1701
szavazógép
2018-02-19: Máról holnapra - Farcádi Botond:

Nagy centenáriumi egymásnak esés

Lassan a legelvetemültebb bukaresti vagy más nagyvárosi fociultrák körében meghonosodott stílust és szólamokat is alulmúlja a romániai közéletben eluralkodott vitakultúra, talán nem túlzás kijelenteni, hogy soha ennyire mélyre nem süllyedt a politikai csatározások színvonala, ilyen tömény ostobasággal, ennyire primitív figurákkal, ilyen hihetetlen fokú verbális agresszióval, izzó gyűlölettel tényleg csak a huliganizmus berkeiben lehet találkozni. És ami elszomorító, hogy ez nemcsak a politikai világra jellemző, de a bukaresti médiát is áthatja a meglehetősen alpári, hihetetlenül indulatos, a racionalitástól végleg elrugaszkodni látszó megnyilvánulási stílus, kultúra.
2018-02-19: Közélet - Farcádi Botond:

Figyelmeztet vagy fenyeget a rendőrség? (Wass Albert-megemlékezés)

Tájékoztatás címmel szombat délután a rendőrségtől érkezett levél szerkesztőségünk elektronikus postaládájába. Az Eugen Palade megyei főparancsnok és Miloş Mircea, a bűnügyi osztály vezetője által aláírt dokumentumban azt írják, miután lapunk pénteken és szombaton is közölte a szombat délután Sepsiszentgyörgyön esedékes Wass Albert-megemlékezésről szóló hírt, bizonyos bűncselekmények elkövetésének megelőzése céljából fontosnak tartják figyelmünkbe ajánlani a 2002/31-es sürgősségi kormányrendelet előírásait.