Elhalálozás

2008. július 19., szombat, Elhalálozás
Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, nagyapa, após, rokon, ismerős,

ORBÁN ANDRÁS SÁNDOR

nyugalmazott jogász

2008. július 24-én, élete 75. évében visszaadta lelkét a Teremtőnek.

Temetése 2008. július 21-én lesz Budapesten.

Emléke legyen áldott, nyugalma békés.

A gyászoló család

7252184

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága jó testvér, nagynéni, rokon és jó szomszéd,

özv. FAZAKAS JÁNOSNÉ

TÖRÖK MARGIT

életének 84. évében hosszú szenvedés után elhunyt.

2008. július 19-én 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a zágoni református temetőben.

Nyugalma legyen csendes.

A gyászoló család

4210009

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a szeretett, drága jó édesanya, nagymama, dédnagymama, anyós, távoli rokon, jó szomszéd, és ismerős, az illyefalvi születésű

KERCSUJ IRÉN

életének 87. évében elhunyt.

Temetése 2008. július 19-én 14 órakor lesz az illyefalvi családi háztól.

Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.

A gyászoló család

4210010

Megemlékezés

Fájó szívvel emlékezünk a dálnoki BEKE ÁRPÁDRA halálának harmadik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Özvegye, gyermekei és unokái

B. J.

Fájó szívvel és örök szeretettel emlékezünk a köpeci MÁRTON GYÖRGYRE, aki két éve hirtelen távozott szerettei köréből. ,,Az hal meg, akit örökre elfelejtenek, mindig élni fog, akit igazán szerettek."

Lánya, Enikő, unokája, Kinga és hozzátartozói

902

Telnek a napok, múlnak a hónapok, hiába keresünk, elmentél örökre. Könnyes szemünk nem talál, csak a sok szép emlék maradt, amit itthagytál. Hiába borult rád a temető csendje, szívünkben élni fogsz mindörökre. Szerető férj voltál, drága jó édesapa, bánatos családod nem feled soha. Örök hiányát érezve emlékezünk a kézdivásárhelyi id. GÁL ALBERTRE, akit ma egy éve veszítettünk el. Könnyes az út, mely sírodig vezet, Isten nyugtassa elfáradt testedet.

Szerettei

7252173

Az elválás fájdalmával emlékezünk BUNIKA MIHÁLYRA, volt kereskedelmi igazgatóra, aki hat hete távozott szerettei köréből. Hiányát örökre érezni fogjuk, de szívünkben mindig élni fog.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

B. E.

Fájó szívvel emlékezünk BENŐ LÁSZLÓRA halálának 15. évfordulóján.

Szerettei

4209891

Fájó szívvel, soha el nem múló szeretettel emlékezünk a felsőlemhényi BARDÓCZ LAJOSRA halálának 15. évfordulóján. Drága emléke szívünkben örökké élni fog, mert ő volt a jóság és a szeretet.

Hozzátartozói

4209899

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk július 19-én drága halottunkra, PETE BÉLA cipészmesterre halálának negyedik évfordulóján. Legyen emléke áldott, nyugalma csendes.

Szerető családja

4209920

Örökre elmentél, soha nem jössz vissza hozzám. Szívemben fájdalom, bánat és gyász. Az örök elválás mély fájdalmával emlékezünk a kovásznai PAP ÁRPÁDRA, aki egy éve, július 19-én a küzdelmet feladva, búcsú nélkül távozott közülünk. Pihenése legyen csendes.

Özvegye és szerettei

4209951

Egy éve kísértük utolsó útjára özv. BOGYÓ LAJOSNÉ LÁSZLÓ EMMÁT. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4210021

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1446
szavazógép
2008-07-19: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor

Segélyakció
Hajnal Attila, a Kovásznai Megyei Paintball Klub igazgatója és Papp Adolf, a Vö­röskereszt megyei szervezetének igazgatója ma 15―21 óráig a sepsiszentgyörgyi stadionban Ne engedd el Pannika kezét! mottóval szervez családi, szabadidős tevékenységekkel teli vidám rendezvényt, amelyen a gyermekek és szüleik kipróbálhatják a lovaglást, az íjászatot, a paintballt, falmászást, céllövést, ügyességi versenyeken vehetnek részt. A tervük, hogy Borbáth-Szőcs Panni felépülésének támogatására legkevesebb 5000 lejt gyűjtsenek össze, családonként 50 lejes hozzájárulást várnak.
2008-07-19: Magazin - Mózes László:

Tusványosi dalfoszlányok (Jegyzet)

Egyebek mellett Tusványos — közismerten — az a hely, ahol esténként válogatott, minőségi koncertek pörögnek. Jó a hangosítás, van kínálat, közeli helyen szól a zene, és végül — de nem utolsósorban — a dal ingyenes. Lehet ízlelgetni igény és stílus szerint. Az alábbi két villantás személyes választás eredménye, nyilvánvalóan más kombináció is lehetséges.