Sikeres GastroPan

2018. április 25., szerda, Pénz, piac, vállalkozás

Több mint 160 millió euró értékben kötöttek szerződéseket a múlt hét végén Marosvásárhelyen tartott GastroPan pékipari, cukrászati gasztronómiai és vendéglátóipari szakmai kiállításon – közölte vasárnap a kiállítás igazgatójára hivatkozva az Agerpres hírügynökség.

Váradi-Erdős Ildikó elmondta: az előzetes számítások szerint a vasárnap záruló kiállítás négy napja alatt 40 millió euró értékben írtak alá rövid távú és 120 millió euró értékben hosszú távú szerződéseket.

A pékipari, cukrászati gasztronómiai és vendéglátóipari szakterület legjelentősebb délkelet-európai vásárán huszonöt ország több mint 150 kiállítója rendezett be standot.

A tizedik GastroPan kiállítás 7800 négyzetméteres területének több mint felét gépek és felszerelések beszállítói foglalták el. A kiállítás alkalmával szakmai versenyeket is tartottak, díjazták a legjobb pékeket, szakácsokat és cukrászokat, kiválasztották az év legjobb termékeit.

Hozzászólások
Szavazás
Ön hol tervezi idei nyaralását?
eredmények
szavazatok száma 659
szavazógép
2018-04-25: Pénz, piac, vállalkozás - :

Jól kerestek az utazásközvetítők

Az utazási irodák árbevétele tavaly meghaladta a 2,3 milliárd lejt, ebből több mint kétmilliárdot az utazásközvetítők valósítottak meg.
2018-04-24: Sport - :

Elfogytak a jegyek a hétfői mérkőzésre (Labdarúgás, I. liga)

Már kedden délben elfogytak a jegyek a jövő hétfői Sepsi OSK–Dinamo élvonalbeli mérkőzésre, közölte a klub hivatalos Facebook-oldalán.