MinifociHáromszéki bajnokság

2008. július 24., csütörtök, Sport

Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatalának sportirodája szervezésében augusztus 8—9-én egy megyei minifoci-bajnokságra kerül sor a céhes város sportcsarnokában. Benevezési díj csapatonként 100 lej.

Nevezni augusztus 2-ig lehet Kocsis Zoltánnál a 0730 600 286-os telefonon, illetve a kocsiszo@yahoo.com világhálós levelezőcímen.

Figyelem! A helyek száma korlátozott, maximum12 csapat részvételét tudjuk elfogadni.

Minden sportbarátot szeretettel várunk!

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 753
szavazógép
2008-07-24: Sport - x:

Segítenek a sportbarátok

A sepsiszentgyörgyi sportbarátok egy csoportja hétfőn árverést tartott a Tribel vendéglőben, melyen sportmezek, sportrelikviák kerültek kalapács alá. A begyűlt, közel 4000 lejt Borbáth-Szőcs Panni gyógykezelésének költségére ajánlják fel.
2008-07-24: Sport - x:

,,Világbajnokság” Zalánban (Gombfoci)

Káprázatos küzdelmeket, parázs vitákat, de az eddigieknél jobb hangulatot hozott a Zalánban megrendezett III. gombfocitábor, ahol 7 és 69 év közötti versenyzők egy igazi nagy családdá kovácsolódtak össze. A generációk közötti párbeszédek néha elkerülhetetlen koccanásokhoz vezettek, de ezek alapjukban véve jelentéktelenekké minősültek a versenyzők összefonottságának tégelyében, abban a jó hangulatban, mely a táborban uralkodott.