Elhalálozás

2008. július 28., hétfő, Elhalálozás
Köszönetnyilvánítás

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik özv. SZÉKELY ALBERTNÉ DÉNES SAROLTA temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak. Külön köszönet dr. Tompa György főorvosnak és az ideggyógyászati osztály összes dolgozójának.

Gyászoló leánya és veje

4210191

Megemlékezés

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a szeretett, hűséges férjet, édesapát, nagyapát és testvért, a kézdivásárhelyi CZELL JÓZSEFET ma hat hete kísértük utolsó útjára. Szívünkön gyógyíthatatlan sebet ejtve itthagytál bennünket, a helyed üres lett, mindhiába várunk haza, nem látjuk szelíd arcodat, nem halljuk meleg hangodat, jóságodat meghálálni nem tudjuk, de amíg szívünk dobog, drága emléked megőrizzük. Nyugodjál békében.

A gyászoló család

7252196

„Emlékezzetek rám, ki köztetek éltem, s kit ti szerettetek egykor..." (József Attila)

Fájó szívvel emlékezem édesapámra, az oroszfalvi id. BENE SÁNDORRA, akit ha hat hónapja kísértünk utolsó útjára. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Leánya, Jutka

7252195

Fájó szívvel emlékezünk az árkosi id. VERES GYULÁRA halálának első évfordulóján.

A gyászoló család

4210252

Kegyelettel emlékezünk 2003. július 28-ra, amikor a zágoni születésű DIMA BÉLÁT utolsó útjára kísértük. Pihenése legyen csendes.

Özvegye és a Mátis család

4210253

Hozzád már csak a temetőbe mehetünk, virágot csak a sírodra vihetünk, könnycsepp gördül végig az arcunkon azért, mert hiányzol nekünk nagyon. Hiába borul rád a temető csendje, szívünkben élni fogsz mindörökre. Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi ifj. KOMÁN JÓZSIKÁRA halálának hetedik évfordulóján. Pihenésed legyen csendes, emléked áldott.

Bánatos szülei

4210266

Soha el nem múló szeretettel emlékezünk az egerpataki születésű id. DEMETER SÁNDORRA halálának 14. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4210283

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1551
szavazógép
2008-07-28: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor

Arte Diem 2008
A sepsiszentgyörgyi Mandala Ifjúsági Kulturális Egyesület és az Arte Diem Társaság holnap 17 órától tartja az Arte Diem 2008 nemzetközi összművészeti alkotótábor záróestjét az árkosi kastélyban. Igénylésre 16.30 órától a Tamási Áron Színház elől járművet biztosítanak a helyszínre. Jelentkezni a 0788 215 989-es és 0740 239 423-as telefonon lehet. A rendezvény támogatója a Kovászna Megyei Tanács és Sepsiszentgyörgy Városi Tanácsa.
2008-07-28: Sport - Áros Károly:

Szentgyörgyi félmaraton (Atlétika)

Kedvező időben az ország huszonkét városából, Magyarországról és a Egyesült Arab Emírségekből érkeztek versenyzők az immár hetedik alkalommal megrendezett félmaratoni versenyre. Húsz gyerek, tizennégy staféta, hatvankilenc egyéni induló sorakozott fel a rajthoz. A táv első felében Csutak Hunor diktálta az iramot, igaz, magasra tett mércével, de aztán kiderült, hogy nem a félmaratonra szabta, hanem csak egy kiadós edzésre, mert a harmadik kör végén kiszállt, megelégedett a váltóval szerzett első hellyel. A gyerekek mikromaratoni számának győztesei: Tulit Andrea és Szász Lóránt. A félmaraton nyílt versenyét a kolozsvári Bogya Tamás nyerte, a leányoknál pedig a sepsiszentgyörgyi Jakab Benke Hajnalka győzött. A dobogósok: