Elhalálozás

2018. június 29., péntek, Elhalálozás
Fájó szívvel tudatjuk, hogy
id. KLÁRA LÁSZLÓ
életének 65., házasságának 41. évében elhunyt.
Szeretett halottunk földi maradványait 2018. július 1-jén délután 2 órakor helyezzük örök nyugalomra a berecki temetőben.
A gyászoló család
10885
Elhalálozás
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága édesanya, nagymama, anyós, az erősdi születésű
GOGA IRINA
életének 93. évében
hosszú betegség után 2018. június 27-én elhunyt.
Temetése június 29-én 13 órakor lesz a sepsiszentgyörgyi ortodox temetőben.
Pihenése legyen csendes.
A gyászoló család
4306470
Részvét
A Kézdivásárhely ­Elméleti Líceum
1970-ben alakult rajz­osztályának diákjai őszinte részvétüket fejezik ki a gyászoló családnak osztályfőnökük, KOSZTÁNDI KATALIN elhunyta alkalmából.
4059
Megemlékezés
Nem vársz már minket ragyogó szemekkel, nem örülsz már nekünk szerető szíveddel, de abban reménykedünk, hogy jó helyre mentél, mert te a jónál is jobbat érdemeltél. Fájó szívvel emlékezünk a nagyajtai GYENGE ROZÁLIÁRA halálának 18. évfordulóján. Emléke szívünkben örökké élni fog.
Szerettei
2055
Örök álomra hajtotta le fejét hat hete drága jó édesanyám, a baróti LUKÁCS GIZELLA, akinek hiánya, szeretete pótolhatatlan, és az űr, amit maga után hagyott, be nem tölthető. Pihenj békében, emléked legyen áldott.
Szerető leánya, Enikő
2057
Akit a szívemben őrzök, számomra nem hal meg soha, akit a lelkemmel látok, nem hagy el soha. Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezem drága férjemre, GYÖRGYICZE ZOLTÁNRA halálának 16. évfordulóján.
Özvegye, Editke
4306468
Fájó szívvel, soha el nem múló szeretettel emlékezünk KÖVESDI JANCSIKÁRA halálának 31. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4306471
Hiányod fájdalom, minden könny vigasz, örök a perc, de az élet nem az. Minden éjszaka és hajnal véget ér, s míg dobban a szívünk, Te örökre benne élsz. Fájó szívvel emlékezünk az árkosi INCZE JÓZSEFRE, aki három éve távozott szerettei köréből. Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4306418
Elhagytad a házat, amit úgy szerettél, itt hagytál mindent, amiért küzdöttél. Most már nélküled jön el a nyár, az ősz, a tél, a tavasz, de bármilyen szép is, nélküled nem lesz ugyanaz. Bocsáss meg, ha valamit hibáztunk, nem tudtunk megmenteni, pedig próbáltunk. Kérjük az Istent, hogy jól bánjon veled, helyettünk angyalok simogassák fejed. Olyan drága voltál, hogy azt nem pótolja senki, lelkünk sebeit nem gyógyítja semmi. Fájó szívvel, soha nem múló szeretettel emlékezünk a kökösi születésű sepsiszentgyörgyi KEREKES SÁNDORNÉ ZOÓR ­HILDÁRA halálának hatodik hónapjában. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes.
Szerettei
4306490
A kézdivásárhelyi Pedagógiai Iskola 1953-ban végzett véndiákjai ma tartják 65. találkozójukat. Ez alkalommal hódolattal és kegyelettel emlékezünk elhunyt tanárainkra és osztálytársainkra. Pihenésük legyen csendes, emlékük áldott.
A IV. C osztály ­véndiákjai
du.
Kegyelettel emlékezünk azokra, akik nem lehetnek velünk a 40 éves érettségi találkozónkon. Elhunyt tanáraink, osztálytársaink emlékét örökké őrizni fogjuk.
Az 1-es számú Ipari
Líceum XII. D osztálya
4306489
Szeretetüket és jóságukat soha nem feledve emlékezünk drága jó szüleinkre, a kézdiszentléleki KANABÉ KÁLMÁNRA és feleségére, RETTEGI MARGITRA haláluk 30., illetve 14. évfordulóján.
Szerető gyermekeik
és unokáik
20027
Fájó szívvel emlékezünk drága szüleinkre a zágoni PATAKI FERENCRE és PATAKI ILONÁRA haláluk 39., illetve negyedik évében. Pihenésük legyen csendes, emlékük áldott.
Szeretteik
4306400
Fájó szívvel emlékezünk a ma két éve elhunyt drága jó édesanyánkra, FŰZI EMMÁRA. Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4306424
Fájdalmas szívvel emlékezünk szeretett testvérünkre, ALERGUS KLÁRIKÁRA halálának harmadik évfordulóján. Szorgalmas két dolgos kezét, önzetlen szeretetét, jóságát soha nem feledjük. Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4306464
Cikk megjelenési időpontja: 2018-06-29 08:00
Hozzászólások
Szavazás
Részt vesz-e a kormány által kezdeményezett népszavazáson a család meghatározásáról?

eredmények
szavazatok száma 21
szavazógép
2018-06-29: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Tízéves a KaPoCs program
A csernátoni Haszmann Pál Múzeum és a pécsi Határokon Túli Magyarságért Alapítvány KaPoCs elnevezésű programja tíz éve indult, ezt idén ünnepi eseménnyel, kiállítással, zenés programmal, előadásokkal, játékokkal idézi fel a két intézmény.
2018-06-29: Sport - :

Pontozással kapott ki első profi meccsén (Ökölvívás)

A sepsiszentgyörgyi Tima Norbert pénteken pontozással veszítette el első profi bokszmérkőzését, amelyet Madridban vívott meg a spanyol Juan Hinostroza ellen. A Székely Kobrák 24 éves ökölvívója az 54 kg-os súlycsoportban lépett szorítóba a debütmeccsén.