Elhalálozás

2018. június 30., szombat, Elhalálozás
Összetört szívvel, de a jó Isten szerető akaratában megnyugodva, a feltámadás és az örök élet reményében tudatjuk magunk, családjaink, a gyászoló rokonság, szerettei és barátai nevében, hogy édesapánk,
altorjai báró APOR PÉTER
rövid, de nagyon súlyos betegség után életének 75. évében a betegek szentségével megerősítve visszaadta lelkét Teremtőjének.
Magyarországi búcsúztatása szentmise keretében Székesfehérváron történt.
Végakarata szerint hamvait Torján a Szűz Mária-kápolnában 2018. július 7-én, szombaton a 17 órai szentmisét követően helyezzük majd örök nyugalomra az ott nyugvó ősei mellé.
A szertartásra kérjük, koszorú helyett egy szál virágot hozzanak.
A gyászoló család
10879
Fájdalommal tudatjuk, hogy
TÓTH MÁRIA
nyugalmazott gyógyszerésznő
életének 80. évében Németországban elhunyt.
Pihenése legyen
csendes.
Tóth Ferenc
és családja
4306496

Megemlékezés
„Örök álmod őrizze béke és nyugalom, / Szívünkben örökké élni fogsz, / Mert szeretünk, és hiányzol nagyon.” Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a fotosi id. PORZSOLT BÉLÁRA halálának második évfordulóján.
Szerettei
4306435
Elmentél tőlünk, el sem búcsúztál, távozásod míg élünk, örökké fáj. Hiányod elviselni fájó és nehéz, de örökre megmarad szívünkben az emlékezés. Számunkra te sosem leszel halott, örökké élni fogsz, mint a csillagok. Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi id. BÍRÓ IMRÉRE halálának második évfordulóján.
Gyászoló özvegye, fiai és azok családja
4306492
Kegyelettel emlékezünk a drága jó édesanyára, nagymamára és testvérre, BRIŞCOI
DUMITRUNÉRE született GERGELY
IBOLYÁRA halálának 20. évfordulóján. Emlékét szívünkben őrizzük.
Szerettei
382
Cikk megjelenési időpontja: 2018-06-30 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Részt vesz-e a kormány által kezdeményezett népszavazáson a család meghatározásáról?









eredmények
szavazatok száma 21
szavazógép
2018-06-30: Vélemény - :

Bayer Zsolt: A politikailag korrekt hullarablók

A Der Spiegel írja: „Németországnak 2,9 milliárd euró nyeresége volt a görög válságból. A Zöldek kérdésére a kormány arról számolt be, hogy Németország 2010 óta 2,9 milliárd euró kamatot söpört be a görög válságból. A német kormánynak főként az Európai Központi Bank SMP értékpapírpiaci programja keretében vásárolt görög államkötvényekből származott nyeresége.
2018-06-30: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Tízéves a KaPoCs program
A csernátoni Haszmann Pál Múzeum és a pécsi Határokon Túli Magyarságért Alapítvány KaPoCs elnevezésű programja tíz éve indult, ezt idén ünnepi eseménnyel, kiállítással, zenés programmal, előadásokkal, játékokkal idézi fel a két intézmény. Az rendezvény július 1-jén, vasárnap 16 órakor kezdődik az idén 45 éves Haszmann Pál Múzeum kertjében. A szervezők szeretettel várják mindazokat, akik az elmúlt tíz évben közreműködtek a programsorozatban, illetve minden kedves érdeklődőt, tartalmas programokat kínálva az egész családnak.