Elhalálozás

2018. július 27., péntek, Elhalálozás

Fájdalommal tudatjuk, hogy a sepsiszent­györgyi
BAGOLY BÖZSIKE
volt kalaposmester,
mindannyiunk ­Nenekéje
életének 90. évében elhunyt.
Drága halottunk földi maradványait 2018. július 28-án, szombaton 15 órakor helyezzük örök nyugalomra a sepsiszentgyörgyi vártemplomi ravatalozóháztól.
Részvétfogadás a gyászszertartás előtt egy órával.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Gyászoló szerettei
170845

Elhalálozás
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy
FÁBIÁN MIHÁLY
77 éves korában elhunyt.
Temetése 2018. július 27-én, pénteken 14 órakor lesz az angyalosi családi háztól.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4306996
Köszönet
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik MOLNÁR BÉLA ­ANDRÁS temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek és fájdalmunkban osztoztak. Külön köszönet a Fogolyán Kristóf-kórház dolgozóinak és mindazoknak, akik a nehéz percekben mellettünk álltak.
A gyászoló család
421
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága, felejthetetlen halottunk, KOZSOKÁR GÁBOR LÁSZLÓ temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, utolsó útjára elkísérték, nagy fájdalmunkban osztoztak.
A gyászoló család
4306993
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik a málnási BAJKÓ ­SÁNDOR temetésén rész vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak.
A gyászoló család
4306997
Megemlékezés
Fájó szívvel emlékezünk a kovásznai id. CSOMÓS SÁNDORRA halálának hatodik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4306481
A könnymarta, nedves arcunk szomorúság tükre lett, hiszen él az emlékünkben, hogy ő mennyit szenvedett... Kihűlt testünk föld nyeli el, lelkünk pedig mennybe száll, örök élet reményében új életet ott talál. (Veres Árpád) Telhetnek a napok, múlhatnak a hetek, nincsen az a perc, mikor elfelejtünk téged. Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk a szerető férjre, drága édesapára, nagytatára, a bodosi VERES GYÖRGYRE, aki ma hat hete távozott az élők sorából, hazatérve megváltó Urához.
Bánatos özvegye, hat gyermeke
és azok ­családja
4307000
Kegyelettel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk MAKÓ PÁLNÉ TÓTH ANNAMÁRIÁRA halálának 14. évfordulóján. Nyugodjék békében.
Szerettei
4306940
Állok a sírodnál, merengek, a fejemben emlékek keringnek. Míg a sírod rendezgetem, drága Béla, könnyeim törölgetem. Sírva gondolok mosolygó arcodra, biztonságot adó két erős karodra. Erős voltál, nem panaszkodtál, némán tűrted a kínok kínját. Hervadtál, mint a rózsa a vázában, szívemben nagy űr tátong azóta. Nem haltál meg, itt vagy velem, napról napra emlegetlek. Holtad után is szeretünk, el soha nem feledünk. Hantodon nyílik a rózsa, szívemben nem halványul emléked soha. Fájó szívvel emlékezünk a kilyéni ifj. LÁSZLÓ BÉLÁRA halálának 2. évfordulóján. Emléke legyen áldott.
Élettársa, Edit, nevelt lányai: Kinga és Csengele, vejei: Sándor és József, unokái: Edina és Márk
4306943
Hiába borul rátok a temető csendje, szívünkben élni fogtok örökre. Szeretetüket, jóságukat nem feledve, fájó szívvel emlékezünk az árkosi id. BENCZE VILMOSRA halálának 21. és BENCZE ANNÁRA halálának első évfordulóján. Pihenésük legyen csendes, emlékük áldott.
Szeretteik
4306948
Nehéz az életet élni nélküled, feledni téged soha nem lehet. Sohasem halványul szívünkben emléked, sohasem szűnik meg lelkünk gyásza érted. Fájó szívvel, könnyes szemmel emlékezünk KERTÉSZ ÉVÁRA, akit ma két éve kísértünk utolsó útjára. Nyugodjék békében.
Halálába bele nem nyugvó, bánatos szívű édesanyja, két leánya, két testvére
és azok családja
4306988
Fájó szívvel emlékezünk az albisi születésű KIS JÓZSEFNÉ DÁN ANNÁRA halálának 3. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Két fia és szerettei
4306978
17 éve már a lelked messze jár, de a mi szívünk még mindig nagyon fáj. Egy nyári napon életed véget ért, bánatot hagyva ránk örökre elmentél. Tudjuk, hogy nem jössz, de olyan jó várni, hazudni kell a szívnek, hogy ne tudjon fájni. Nehéz az életet élni nélküled, feledni téged soha nem lehet. Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk drága jó, egyetlen gyermekünkre,
ifj. KOMÁN JÓZSIKÁ­RA halálának ­év­fordulóján.
Bánatos szülei
4306991
Elhagytad a házat, amit úgy szerettél, itt hagytál mindent, amiért küzdöttél. Most már nélküled jön el a nyár, az ősz, a tél, a tavasz, de bármilyen szép is, nélküled nem lesz ugyanaz. Bocsáss meg, ha valamit hibáztunk, nem tudtunk megmenteni, pedig próbáltunk. Kérjük a jó Istent, hogy jól bánjon veled, hogy helyettünk angyalok simogassák fejed. Olyan drága voltál nekünk, hogy azt nem pótolja senki, semmi, lelkünk sebeit nem gyógyítja semmi. Fájó szívvel emlékezünk a hat hete elhunyt ADI MÁRIA MAGDOLNÁRA (szül. KOSZTÁNDI). Megemlékező mise szombaton reggel 9 órakor az uzoni katolikus templomban. Pihenése legyen csendes, emléke áldott. Emlékezik
bánatos özvegye, fiai, menyei, unokái
és dédunokái
4306959
Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi TAMÁSI MELINDÁRA (szül. FEKETE), aki három éve távozott szerettei köréből. Áldott legyen a hely, ahol örök álmát alussza. Pihenése legyen csendes, emléke áldott. Nyugodjék békében.
Szerettei
4306976

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 761
szavazógép
2018-07-27: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Gyűjtés az árvízkárosultaknak
A június végi és július eleji esőzések nagy károkat okoztak az egész országban, így Háromszéken is, ahol különösen két településen volt súlyos a helyzet: a Kökös községhez tartozó Bácsteleken és a Dobollóhoz tartozó Márkosréten.
2018-07-27: Sport - :

Balkán-bajnokságon Szabó Norbert (Kerékpározás)

A sepsiszentgyörgyi pályakerékpáros, Szabó Norbert szombaton és vasárnap a bolgár Plovdivban megrendezendő Balkán-bajnokságon teker majd, ahonnan reményei szerint aranyéremmel vagy minimum dobogós helyezéssel tér haza.