Elhalálozás

2018. augusztus 10., péntek, Elhalálozás
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága édesapa, testvér, gondviselő társ, a kovásznai
BOLOVAN MIRCEA
életének 66. évében váratlanul elhunyt.
Temetése 2018. augusztus 10-én 16 órakor lesz a kovásznai temetőben.
A gyászoló család
20039
Elhalálozás
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, nagyapa, testvér, keresztszülő, az árkosi születésű
özv. TÓTH MÓZES
életének 79. évében elhunyt.
Temetése 2018. augusztus 11-én, szombaton 15 órakor lesz a szentivánlaborfalvi közös temetőben.
A gyászoló család
du.

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy
CHIRIAC RÓBERT
27 éves korában tragikus körülmények között elhunyt.
Temetése 2018. augusztus 10-én, pénteken 15 órakor lesz a sepsiszentgyörgyi közös temetőben.
Gyászoló édesanyja
4307217

Köszönet
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik a felsőlemhényi
özv. ­MÁTYÁS LÁZÁRNÉ GIZI néni temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek és fájdalmunkban osztoztak.
A gyászoló család
10946

Megemlékezés
Múlnak az évek egymás után sorban, szívünkben a szeretet nem múlik el soha. Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi KURTA FERENC KÁROLYRA halálának 6. évfordulóján. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes.
Emőke és Bendy
10948

Soha el nem múló szeretettel és mély fájdalommal emlékezünk a kovásznai id. SZÁSZ JÁNOSRA halálának első évfordulóján. Nyugodjék csendesen, emléke legyen áldott.
Szerető családja,
felesége, gyermekei
és unokái, valamint
a gyászoló család
20038

Hogy egy édesapa milyen drága kincs, csak az tudja, akinek már nincs. Drága jó szívét áldd meg, Atyám, s köszönöm, hogy ő lehetett az én drága édesapám. Fájó szívvel emlékezünk AMBRUS MIHÁLYRA halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Fiai, menye
és a gyászoló család
4307206

Csak az idő múlik, feledni nem lehet, szívünkben örök fájdalom és szeretet. Fájó szívvel emlékezem drága jó édesanyámra, KÖLCZE
JULIANNÁRA, édesapámra, KÖLCZE MIHÁLYRA és szeretett ikertestvéremre, KÖLCZE IRMIKÁRA haláluk 15., 14., illetve 13. évfordulóján.
Ida és családja
4080/b

Örök álmod őrizze béke és nyugalom, szívünkben örökké élni fogsz, mert szeretünk és hiányzol nagyon. Fájó szívvel emlékezünk az árkosi INCZE LÁSZLÓ ZOLTÁNRA halálának 10. évfordulóján.
Szerettei
4307178

Aki úgy szeretett, mint te szerettél minket, a síron túl is védelmez bennünket. Fájó szívvel emlékezünk LEPEDUS IRÉNRE halálának 10. évfordulóján.
Gyászoló családja
4307181

Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi BÍRÓ DEZSŐRE halálának 3. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerető családja
4307193

Eltelt egy év, mégsem hisszük, hogy akit szerettünk, nincs már közöttünk. Nem sokat kértünk, csak hogy gyógyuljon meg, s élje azt át velünk, mit ő már nem érhet meg. Az életed elszállt, mint a virágillat, de az emléked ragyog, mint egy fényes csillag.
Könnyes az út, mely sírodhoz vezet, a jó Isten őrködjön pihenésed felett. Fájó szívvel emlékezünk a szentivánlaborfalvi ifj. CSÁSZÁR
ANDRÁSRA halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Bánatos édesanyja,
testvérei és azok családja
4307213

Itt hagytad azokat, akiket szerettél, itt hagytad mindazt, amiért küzdöttél. Üres az udvar, üres a ház, hiányzol közülünk, s ez nekünk nagyon fáj. Maroknyi fény, tengernyi bánat és mélységes csend maradt utánad. Hiányodat feldolgozni nem lehet, csak próbálunk élni nélküled. Összetört szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk a bitai születésű sepsiszentgyörgyi NAGY ERNŐRE halálának első évfordulóján. Örök álmát őrizze béke és nyugalom.
Bánatos szerettei
4307214

Az élet csendesen megy tovább, de emléked elkísér egy életen át. Fájó szívvel emlékezünk id. KOVÁCS ANDRÁS volt bádogosmesterre halálának 13. évfordulóján. Nyugodjék békében.
Szerettei
4307222
Hozzászólások
Szavazás
Megalapozottnak tartja-e az európai tisztségviselők Romániát érintő bírálatait?








eredmények
szavazatok száma 190
szavazógép
2018-08-10: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

SIC Feszt Sugásfürdőn
Az elsősorban székelyföldinek tekinthető nyári szabadegyetem és diáktábor, a SIC Feszt idén is tartalmas hétvégét ígér augusztus 10–12. között. MA 10 órától megnyitó az előadósátorban – Tamás Sándor, Kovászna Megye Tanácsának elnöke; Oltean Csongor Miért-elnök; Kelemen Szilárd Péter HÁRIT-elnök; Laczikó Enikő, az Etnikumközi Kapcsolatok Hivatalának vezetője; Márton Árpád parlamenti képviselő;
2018-08-10: Sport - Iochom István:

Elosztották a sportra szánt pénzt (Pályázat)

Kézdivásárhely önkormányzatának kulturális és sportbizottsága összesen 85 ezer lejt osztott szét a második fél évre benyújtott sportpályázatokra. Az alapítványoknak, egyesületeknek, kluboknak az év végéig kell elkölteniük és elszámolniuk a számukra megítélt pénzt.