Elhalálozás

2008. augusztus 2., szombat, Elhalálozás
Elhalálozás

Most már elengedhetitek

BORBÁTH-SZŐCS PANNI

kezét. Lelke augusztus 1-jén itthagyta kis gyermektestét, melytől augusztus 5-én 15 órától veszünk búcsút unitárius szertartás szerint a sepsiszentgyörgyi közös temetőben.

Emléke örökre bennünk marad, és felderíti arcunkat.

Pro. S. E.

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a kovásznai

id. CSOMOS JÁNOS

életének 78. évében örök nyugalomra tért.

Drága halottunk földi maradványait 2008. augusztus 3-án 15 órakor helyezzük örök nyugalomra a kovásznai ravatalozókápolnából.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

7247593

,,Boldogok a halottak, akik az Úrban halnak meg."

(Jelenések 14:13)

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a hidvégi születésű sepsiszentgyörgyi

UNGVÁRI ANDRÁS

életének 51. évében elhunyt.

Temetése 2008. augusztus 2-án, szombaton 14 órakor lesz a szemerjai új ravatalozóból.

Részvétfogadás a temetés napján 12 órától.

Nyugodjék békében.

Szerettei

214

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, drága édesapa, nagytata, após, testvér, apatárs, rokon és jó szomszéd,

id. ZOLTÁNI GÁBOR

beteg szíve életének 77., házasságának 51. évében 2008. július 31-én megszűnt dobogni.

Temetése 2008. augusztus 2-án 15 órakor lesz a családi háztól a rétyi református temetőben.

Pihenése legyen csendes.

A gyászoló család

4210533

,,Az én időm hamarabb lejárt, mint szerettem volna, bocsássatok meg, nem tehetek róla. Ne sírjatok, én már nem szenvedek, csak egy pillanat, és megállt a szívem, melyben nem volt más, csak jóság és szeretet. A fájdalom csak az, hogy nem lehetek köztetek."

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett gyermek, férj, édesapa, nagytata, testvér, apatárs, koma, keresztapa, sógor, közeli és távoli rokon, jó barát és ismerős, a gyergyóremetei születésű sepsiszentgyörgyi

idős PÁL JÓZSEF

szerető szíve életének 59. évében 2008. augusztus 1-jén megszűnt dobogni.

Temetése 2008. augusztus 3-án 14 órakor lesz a sepsiszentgyörgyi közös temető ravatalozóházából.

Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

4210546

Részvétnyilvánítás

A Sapientia Alapítvány és a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem munkaközössége együttérzését és őszinte részvétét fejezi ki Ungvári Évának férje elhunyta okozta fájdalmában.

215

A kolozsvári Starjobs-iroda munkatársai őszinte részvétüket fejezik ki SÜTŐ LÁSZLÓ kollégájuk gyászoló családjának.

H

Az építő Pálok Kft. munkaközössége őszinte részvétét fejezi ki a gyászoló családnak főnökük, idős PÁL JÓZSEF elhunyta alkalmából.

4210547

Megemlékezés

Hozzád már csak a temetőbe mehetek, virágot csak a sírodra vihetek, könnycsepp gördül végig az arcomon azért, mert hiányzol nagyon. Hiába borul rád a temető csendje, szívünkben élni fogsz mindörökre. Szeretettel emlékezünk a csernátoni id. RÉTI PÁLRA halálának harmadik évfordulóján.

Özvegye és két fia

7252313

Az idő elmúlhat, szállhatnak az évek, amíg élünk, velünk lesz emléked. Szívünk mély fájdalmával emlékezünk idős ÖRDÖG ZOLTÁNRA, aki hat hónapja távozott szerettei köréből. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4210474

Fájó szívvel emlékezünk id. MÁRTON JÓZSEFRE augusztus 3-án, halálának harmadik évfordulóján. Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

4210528

Ma egy éve itthagyott JÁNÓ ZOLTÁN. Téged elfelejteni soha nem lehet, meg kell tanulni élni nélküled. Csak az hal meg, akit elfelejtenek. Fáj a szívünk érted, ó, Istenem, de nehéz nélküled élni. Drága emléke szívünkben örökké élni fog.

4210531

Megállt egy szív, megpihent a kéz, mely értünk dolgozott. Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a drága jó férjre, édesapára, nagyapára, MAGYARI TIBOR ISTVÁNRA, akit négy éve kísértünk utolsó útjára.

A gyászoló család

4210532

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1297
szavazógép
2008-08-02: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor

Falunapok
Kommandón holnap 11 órától az uzoni Atlantisz fúvóskoncertje, 12 órától néptáncok a zágoni, zabolai, kézdiszentkereszti és kommandói néptáncegyüttesek előadásában, sétavonatozás a kisvasúton, 13 órától gombatokányfőzés, 14 órától lovas íjászat a Csillagőrzőkkel, 15 órától az uzoni Atlantisz fúvóskoncertje, 16 órától Ida Aerobic, 18 órától Mara énekesnő dalokat ad elő saját feldolgozásában, 19 órától a Qwitt popzenekoncertje, 20 órától a vajdasági 3+2 együttes koncertje, 22 órától tűzijáték.
2008-08-02: Magazin - x:

Hazahozták gróf Mikes Johanna hamvait

Gróf Mikes Ármin és Bethlen Klementina lánya 1911. december 12-én született Budapesten. Szüleinek zabolai birtokán már fiatal korában tudatosan megkezdte a székely hagyományok és a népművészeti tárgyak összegyűjtését, különböző események szakszerű fényképes dokumentálását és az édesapja által kezdeményezett helytörténeti és néprajzi múzeum gazdagítását. A zabolai kastélyparkban álló svájci villában különböző festett bútorokból, régi kerámiákból és textíliákból szakszerű kiállítást rendezett. Ugyanott helyezte el Basa Tamás kúriájának faragott elemeit, könyvszekrényét és székét, valamint a család római katolikus kápolnájában megőrzött, valószínűleg Csíkban készített, késő reneszánsz, faragott és festett oltárát is.