Elhalálozás

2018. szeptember 3., hétfő, Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, nagymama, testvér, rokon, szomszéd és jó barát, az illyefalvi születésű sepsiszentgyörgyi
GÁL MÁRTA
(szül. KERTÉSZ)
életének 74., házasságának 50. évében rövid betegség után hirtelen elhunyt.
Temetése 2018. szep­tember 4-én, kedden 13 órakor lesz a szemerjai új református ravatalozóháztól.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
468

Megemlékezés
Fájó szívvel emlékezünk a zabolai özv. MEREGYA MÁRIÁRA (szül.
KERESZTES MÁRIA) halálának hatodik hetében. Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
10980
Szívünk mély fájdalmával emlékezünk a magyarhermányi születésű sepsiszentgyörgyi BALÓ ANDRÁSRA halálának 6. hónapjában. Emléked mélyen a szívünkben él, hiányzol nekünk, a jó Isten vigyázzon rád, és kövessen a szeretetünk.
Szerettei
469
Fájó szívvel emlékezünk a baróti születésű id. SZŐCS ISTVÁNRA halálának 2. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Testvére és családja
470
Fájdalommal emlékezünk id. KARÁCSONY LÁSZLÓRA. Hét éve már, hogy minket örökre itt hagytál, drága emlékeddel örökre szívünkben maradtál. Bármilyen csodás is a világi élet, pótolni nem tudna soha senki téged. Soha nem feledünk, mindig velünk maradsz, halálod, míg élünk, fájó emlék marad.
A gyászoló család
467
Fájó szívvel emlékezünk TOMA LAURÁRA
halálának 3.
évfordulóján.
A Szabó család
20075

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 496
szavazógép
2018-09-03: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

III. Holnemvolt Székelyföldi Mesefesztivál
Szeptember 2–30. között harmadik alkalommal tartják a Holnemvolt Székelyföldi Mesefesztivált a sepsiszentgyörgyi Tipe Tupa Egyesület koordinálásával. Meséket hallgathattak a gyerekek, felnőttek, családok tereken, színházakban, könyvtárakban, múzeumokban, tanintézményekben, templomokban, vendéglőkben, kávézókban és kocsmákban is.
2018-09-03: Kultúrkert - Miska Brigitta:

Aki alázattal és kitartással fényképez

A legjobb pillanat megragadása, a megfelelő világítás és fényforrások kiválasztása, az optimális nézőpont megtalálása, a modell beállítása egyaránt szükségesek ahhoz, hogy az emberi test szépségeit kifejező módon örökíthessük meg. A sepsiszentgyörgyi Kelemen Lehel profi fényképészként dolgozik, a tanulás és tapasztalás érdekében tavaly Bukarestből Londonba költözött. A 24 éves fotográfus kedvenc témája a divat és az ember, örök lázadónak tartja magát, aki határait feszegetve próbál előre lépni. Számára minden fotó elkészítése kihívás, már dolgozott többek között a Forbes és az Elle magazinnak is.