Budafokon a Kárpát-medence borai

2018. szeptember 4., kedd, Magazin

Negyven pincészet borai, négy színpadon ötven előadó koncertjei, borkóstolók, pincelátogatások, valamint számos ifjúsági és egyéb program közül választhattak a hétvégén a 29. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál látogatói.

A Budapest bornegyedeként számontartott Budafok-Tétényben hagyományosan az első őszi hétvégén rendezték meg a helyi pincészeteket és vendégborászatokat egyaránt bemutató fesztivált. A rendezvényen negyven termelő kóstoltatta finomságait: fehéreket, rozékat és vöröseket, buborékkal vagy anélkül, budafoki borászatokból vagy a Kárpát-medence más borvidékeiről. A Magdolna utca idén is Művész utcává alakult, ahol a Budafok-Tétényben élő és alkotó, országos és nemzetközi hírű képző- és iparművészek műveit tekinthették meg az érdeklődők.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 766
szavazógép
2018-09-04: Magazin - :

Legjobb dalait ígéri a Dinamit

A Dinamit együttes legjobb dalait hallhatja a budapesti közönség a Várkert Bazárban rendezendő pénteki koncerten a Volt egyszer egy Ifipark sorozat keretében.
2018-09-04: Magazin - :

Börtönbüntetésre ítéltek két újságírót Mianmarban

A Reuters hírügynökség két tudósítójának börtönbüntetésre ítélése Mianmarban aláássa a média szabadságát, a nyilvánosság információhoz való jogát, valamint a jogállamiság fejlődését az ázsiai országban – jelentette ki az EU külügyi szolgálata tegnap.