Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Elhalálozás

2018. október 2., kedd, Elhalálozás

Álmodtál egy öregkort, csodásat és szépet, de a kegyetlen halál mindent összetépett. Csoda volt, hogy éltél, és bennünket szerettél, nekünk nem is haltál meg, csak álmodni mentél. Egy reményünk van, mi éltet és vezet, hogy egyszer majd találkozunk
veled.
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a felsőrákosi
ifj. BÍRÓ SÁNDOR
életének 49. évében súlyos, türelemmel viselt betegség után elhunyt.
Temetése 2018. október 2-án, kedden 14 órakor lesz a felsőrákosi ravatalozóháztól.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4308157

Köszönet
Köszönjük mindazoknak, akik KAPUI
ÁGOTA emlékkopjafa-avatásán részt vettek. Külön köszönet az Ördög Gyárfás családnak a szervezésben nyújtott segítségéért
és Czegő Zoltán költőnek méltató szavaiért.
Szerettei
4308150


Köszönetet mondunk mindazoknak, akik özv. SZÉP ISTVÁN
temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak. Külön köszönet dr. Sipos Andrásnak és családjának, aki emberként, orvosként és barátként mindvégig mellettünk állt, valamint Mihály Ferencnek és családjának.
A gyászoló család
4308167


Hálásan köszönjük és Isten áldását kérjük mindazokra, akik
BERNÁD DEZSŐ,
BÜTYÖK temetésén részt vettek és részvétüket nyilvánították. Külön köszönet a Pro Musica kórusnak és László Károly színművésznek, Puki bácsinak.
Édesanyja és két fia
H


Köszönetet mondunk mindazoknak, akik NAGY JULIANNA temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban mellettünk álltak. Külön köszönet a rokonoknak, jó szomszédoknak a nehéz percekben nyújtott segítségért.
A gyászoló család
4308160

Megemlékezés
Telnek az évek, akik szeretnek, nem felednek téged. Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a bodoki SINKA ILONÁRA (Ilka néni) halálának 4. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Bánatos négy gyermeke és azok családja
631


Örök hiányát érezve, jóságát, szeretetét szívünkbe zárva, fájó szívvel emlékezünk a miklósvári CSÍKI ISTVÁNRA halálának 3. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerető családja
4109/b


„Sosem szűnik meg a hiányérzet, / csak megtanulsz élni a tátongó űrrel, / amit maguk után hagynak, akik elmennek.” Fájjó szívvel emlékezünk a bölöni születésű PĂCURAR (BÍRÓ) KATALINRA, halálának 6. hónapjában.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Özvegye, lánya, szülei, testvérei
és azok családja
20082


„A szeretet soha el nem fogy”. (1 Kor. 13.8) Fájó szívvel emlékezünk a bibarcfalvi TORDAI SÁMUELRE halálának 4. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
20081


Fájó szívvel emlékezünk édesanyánkra, DARAGICS GIZELLÁRA (HÉJJA) halálának 2. évfordulóján.
Szerettei
4308131


A múltba visszanézve valami fáj, valakit keresünk, aki nincs már. Csak az idő múlik, feledni nem lehet, szívünkben örök fájdalom és szeretet. Ő nekünk soha nem lesz halott, mert a jók örökké élnek, mint a csillagok. Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a komollói DOMBORA PÉTER ISTVÁNRA halálának 11. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Édesanyja, testvére és családja, özvegye, Rózsika és fia, Istvánka
4308132


Mély fájdalommal emlékezünk drága jó édesapámra, a száraz­ajtai SZABÓ BÉLÁRA halálának 20. és drága testvéremre, NAGY IBOLYÁRA (szül. SZABÓ) halálának 4. évfordulóján. Nyugalmuk legyen csendes, emlékük áldott.
Márta és családja
4308137


Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk a komollói CSÜRÖS BOGLÁRKÁRA halálának 15. évfordulóján.
Szerettei
4308142


Elmentél tőlünk, de mindig velünk vagy, emléked szívünkben örökre megmarad. Fájó szívvel emlékezünk az alsórákosi id. CSIKI JÁNOSRA halálának 6. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4308159

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 589
szavazógép
2018-10-02: Közélet - Demeter Virág Katalin:

Élményhét az öregotthonban

Gyermekek kedveskedtek virággal, dallal és verssel köszöntötték hétfő délelőtt a Zathureczky Berta Központban élő szépkorúakat. A Sepsiszentgyörgy polgármesteri hivatala által fenntartott intézményben idén rendhagyó módon, egész hetes rendezvénysorozattal ünneplik az idősek világnapját, október derekán pedig fennállásuk 15. évfordulójára készülnek kétnapos programmal.
2018-10-02: Sport - :

Bartha Eduárd kiváló eredménnyel zárta az idényt (Fogathajtás)

Szeptember 28. és 30. között Florești ötödik alkalommal adott otthont a Karpatia Horse Show lovas eseménynek, amely egyben nemzetközi háromcsillagos kettesfogathajtó-viadal is volt. Hat versenyző tette próbára magát, köztük Bartha Eduárd is, aki egy holland és egy lipicai fogattal nevezett, így az első és a második helyezést is begyűjtötte.