Elhalálozás

2018. október 3., szerda, Elhalálozás

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a nagyborosnyói születésű sepsiszentgyörgyi
KISS GÁBOR,
a villanyművek volt ­alkalmazottja
türelemmel viselt betegség után 83 éves korában csendesen elhunyt.
Temetése 2018. október 4-én, csütörtökön 15 órakor lesz a  vártemplomi ravata­lozóból.
Részvétfogadás temetés előtt egy órával.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Gyászoló családja
4308192

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a kézdivásárhelyi
KISS IMRE
nyugalmazott tanár
életének 69. évében 2018. október 1-jén hirtelen elhunyt.
Drága halottunk földi maradványait 2018. október 4-én 15 órakor helyezzük örök nyugalomra a kézdivásárhelyi új református ­temetőben.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
144


Köszönet
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk,  ­MOLNÁR MATILD ­temetésén részt vettek, sírjára koszorút és virágot helyeztek, fájdalmunkban ­osztoztak.
A gyászoló család
4308194


Megemlékezés
A múltba visszanézve valami fáj, valakit keresünk, aki nincs köztünk már. Temető csendje ad neki nyugalmat, szívünk fájdalma örökké megmarad. Ma 21 éve, hogy elhunyt az illyefalvi KUTI SÁNDORNÉ (szül. MUNTYÁN). Emléke szívünkben örökké élni fog.
Szerettei
4308189


Hat hete kísértük utolsó útjára AMBRUS IRÉNT. Pihenése legyen csendes.
Szerettei
4308185


„Még fáj, s talán örökre így marad, de mindig velünk leszel, az idő bárhogy is halad. Szívünkben helyed nem pótolja semmi, őrizzük emléked, nem fogunk feledni.” Kegyelettel emlékezünk a szemerjai PAPP LÁSZLÓRA halálának első évfordulóján.
Szerető családja
4308186


Elhagytad a házat, amit úgy szerettél, minket és mindent, amiért küzdöttél. A jó Isten áldja drága jó szíved, angyalok simogassák dolgos két kezed. Nem hagytál el minket, csak pihenni mentél, köszönjük, hogy éltél és minket szerettél. Fájó szívvel emlékezünk a sepsi­kőröspataki
ÜTŐ ANNA ÉVÁRA (szül. PRÁZSMÁRI) halálának 10. év­fordulóján.
Szerettei
4308190


Emlék maradok... Ne fájjon nektek, hogy már nem vagyok, hiszen napként az égen nektek ragyogok! Ha szép idő van, s kék az ég, jusson eszetekbe sok szép emlék. Ha rám gondoltok, soha ne sírjatok, inkább a szép dolgokon kacagjatok! Ha telihold van, az értetek ragyog, s azt jelenti, hogy boldog vagyok. Ha hullócsillag száll az éjféli égen, akkor mondjatok egy imát értem. Én is imát mondok majd értetek, hogy boldog lehessen szívetek. Ha rám gondoltok, soha ne sírjatok, hiszen szívetekben jó helyen vagyok. Fájó szívvel emlékezünk JANKÓ ­JULIANNÁRA halálának 2. évfordulóján.
Szerettei
4308103


Eltelt három év, mégsem hisszük, hogy akit szerettünk, az nincs már köztünk. Fájó szívvel emlékezünk a szentivánlaborfalvi id. KÁNYÁDI ISTVÁNRA.
Szerettei
4308130

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 1563
szavazógép
2018-10-03: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor

18. Filmtettfeszt Háromszéken
KÉZDIVÁSÁRHELY. A Vigadó Művelődési Ház nagytermében ma 17 órától Filmgalopp-versenyfilmek:
 
2018-10-03: Sport - :

Dániel Attila arany-, Imreh László ezüstérmes (Duatlon)

A sepsiszentgyörgyi Dániel Attila megvédte címét a huszonhárom év alatti korosztályban, az elit kategóriában pedig bronzérmes lett, míg Imreh László ezüstérmet nyert a 25–29 éves korosztályban az országos duatlonbajnokságon, amelynek szeptember 29-én a Grădiștei-szoros adott otthont.