Tüzek a megyében

2018. október 10., szerda, Közélet

Szinte egy időben riasztották a megyei sürgősségi felügyelőséget kedd este, miután a megyeszékhelyről, Előpatakról majd Zágonból is tüzet jelentettek.

Sepsiszentgyörgyön egy vállalat csarnokánál keletkezett tűz, melyet a dolgozók a tűzoltók megérkeztéig eloltottak. Előpatakon kémény miatt csaptak fel a lángok egy lakóháznál, kiégett a tető mintegy 25 négyzetméteren és károsodtak a padlástérben tárolt javak, bútorok, textíliák. Végül a Zágonban ugyancsak egy családi háznál keletkezett tűznél sem volt szükség a hivatásos lánglovagok munkájára, a tulajdonosnak ugyanis sikerült időközben eloltani a tüzet.

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 269
szavazógép
2018-10-10: Belföld - :

Kifakadt az EU-biztos

Éles hangnemben bírálta a román kormányt hétfőn Corina Creţu regionális politikáért felelős EU-biztos, aki szóvá tette, hogy bár megtehetnék, az illetékesek mégsem hívnak le uniós forrásokat az infrastrukturális beruházások megvalósítására.
2018-10-10: Sport - Miska Brigitta:

Fülöp sérülése súlyos, fél évig nem játszhat (Labdarúgás)

A Sepsi OSK meghatározó játékosa, Fülöp István vasárnap a Medgyesi Gázmetán elleni bajnoki mérkőzésen sérülést szenvedett, a vizsgálatok pedig kimutatták, a 28 éves középpályás keresztszalag-szakadást szenvedett, vagyis hat hónapig kényszerpihenőn lesz.