Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Parkolási tilalom

2018. október 12., péntek, Közélet

Jövő hét elején kisebb korszerűsítést végez a sepsiszentgyörgyi önkormányzat a Szent György teret a Nicolae Bălcescu utcával összekötő Józef Bem utcában. A városháza közlése szerint hétfőtől kezdődően csütörtök reggelig friss aszfaltréteg kerül a teljes közlekedési sávra.

  • Albert Levente felvétele
    Albert Levente felvétele

A munkálatok ideje alatt az utca teljes szakaszán megtiltják a parkolást, és felkérik a lakosságot, hogy az aszfaltozás zökkenőmentes elvégzése érdekében tegyenek eleget a tilalomnak, és egyben az érintettek megértését is kérik. A Józef Bem egyike a város leginkább igénybe vett utcáinak, mivel egyebek mellett itt található a közpénzügyi hatóság székhelye és a Sugás Áruház. (ndi)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 711
szavazógép
2018-10-12: Közélet - :

Egyirányú lesz a Széna utca

Október 15-étől egyirányúvá válik a sepsiszentgyörgyi Széna utca – tudatja az önkormányzat, amelynek közleménye szerint az ott lakók kérték ezt.
2018-10-12: Közélet - :

A legfelsőbb bíróságtól remélnek jogorvoslatot (Székely Mikó Kollégium)

A sepsiszentgyörgyi Székely Mikó Kollégium visszaszolgáltatásának elutasítása ellen indított polgári peres eljárás fellebbviteli szakaszát tárgyalta ma a legfelsőbb bíróság, amely után várhatóan meghozza a jogerős ítéletet – tájékoztatta az MTI-t Ballai Zoltán gazdasági tanácsos, aki az Erdélyi Református Egyházkerület (EREK) képviseletében vett részt a tárgyaláson.