Elhalálozás

2018. október 15., hétfő, Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, testvér, anyós, nagymama, dédnagymama, keresztszülő és jó szomszéd,
özv. BODA JÓZSEFNÉ
szül. NÉMETH ILONA
életének 89. évében hosszú betegség után elhunyt.
Drága halottunk földi maradványait 2018. október 15-én 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a családi háztól a kisbaconi temetőben.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
642

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a drága jó édesanya, gyermek, testvér, anyós, keresztmama, rokon, jó barát és szomszéd, a sepsiszentgyörgyi
özv. PORTIK EDIT
(szül. KOCSIS)
életének 64. évében rövid szenvedés után elhunyt.
Drága halottunk földi maradványait 2018. október 16-án, kedden 13 órakor helyezzük örök nyugalomra a sepsiszentgyörgyi közös temető ravatalozóházától.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
643

Megemlékezés
Az élet elmúlik, de az emlékek élnek, amíg élünk, őrizzük őket. Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi OLTI SZILVESZTERRE halálának 16. évfordulóján.
Szerettei
4308318
„Úgy mentél el, csendben és szerényen, drága jó lelked nyugodjon békében.” Fájó szívvel emlékezünk drága szerettünkre, a lisznyói KEREKES GÉZÁNÉ KESE IRÉNRE, aki tíz éve örökre itt hagyott bennünket. Szeretete szívünkben örökre megmarad.
Szerettei
4308360
Váratlan percben életed véget ért, mint vihar a rózsát, a halál tépte szét. Gondolatban velünk vagy, bármerre járunk, tudjuk, hogy nem jössz, de mi mégis várunk. Fájó szívvel emlékezünk a nagyborosnyói születésű szotyori LAKATOS ERNŐRE halálának tizedik évfordulóján. Nyugodjon békében.
Özvegye, lányai, vejei és négy unokája
4308359

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 123
szavazógép
2018-10-15: Közélet - Nagy B. Sándor:

Kínai grafikus kapta a fődíjat (Grafikai Biennálé)

A Székelyföldi Grafikai Biennálé ötödik kiadása nemcsak mennyiségi ugrást jelent a korábbi évekhez viszonyítva – 58 részt vevő ország, 934 művész, 2250 munka –, hanem az alkotások minőségi szintjének emelkedését is – hangsúlyozták a szakemberek a szemlére beválogatott 294 alkotásból álló kiállítás szombat esti megnyitóján a sepsiszentgyörgyi Erdélyi Művészeti Központban. Miután rengeteg érdeklődő jelenlétében hivatalosan is megnyílt Erdély egyik legnagyobb képzőművészeti tárlata, a vendégsereg átvonult a Tamási Áron Színházban tartott díjátadó ünnepségre, majd a Székely Mikó Kollégium konferenciatermében, a kiállítás további helyszínén állófogadással ért véget a rendezvénysorozat.
2018-10-15: Kultúrkert - Nagy B. Sándor:

Étkezésművészet a Magmában

„Műalkotásként formálni az életet, úgy tűnik, igencsak tetszetős élethivatás” – fogalmazott Eat Art elnevezésű mozgalmával kapcsolatosan 1970-ben Daniel Spoerri, akinek kiállítását a PulzArt Fesztivál alkalmából nyitották meg Sepsiszentgyörgyön a MAGMA Kortárs Művészeti Kiállítótérben. A művészet és élet egységét maradéktalanul megvalósító alkotó tárlatához október 5-én – a Galériák fehér éjszakáján – egy izgalmas, sajátos kísérőesemény is társult.