Elhalálozás

2018. október 15., hétfő, Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, testvér, anyós, nagymama, dédnagymama, keresztszülő és jó szomszéd,
özv. BODA JÓZSEFNÉ
szül. NÉMETH ILONA
életének 89. évében hosszú betegség után elhunyt.
Drága halottunk földi maradványait 2018. október 15-én 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a családi háztól a kisbaconi temetőben.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
642

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a drága jó édesanya, gyermek, testvér, anyós, keresztmama, rokon, jó barát és szomszéd, a sepsiszentgyörgyi
özv. PORTIK EDIT
(szül. KOCSIS)
életének 64. évében rövid szenvedés után elhunyt.
Drága halottunk földi maradványait 2018. október 16-án, kedden 13 órakor helyezzük örök nyugalomra a sepsiszentgyörgyi közös temető ravatalozóházától.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
643

Megemlékezés
Az élet elmúlik, de az emlékek élnek, amíg élünk, őrizzük őket. Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi OLTI SZILVESZTERRE halálának 16. évfordulóján.
Szerettei
4308318
„Úgy mentél el, csendben és szerényen, drága jó lelked nyugodjon békében.” Fájó szívvel emlékezünk drága szerettünkre, a lisznyói KEREKES GÉZÁNÉ KESE IRÉNRE, aki tíz éve örökre itt hagyott bennünket. Szeretete szívünkben örökre megmarad.
Szerettei
4308360
Váratlan percben életed véget ért, mint vihar a rózsát, a halál tépte szét. Gondolatban velünk vagy, bármerre járunk, tudjuk, hogy nem jössz, de mi mégis várunk. Fájó szívvel emlékezünk a nagyborosnyói születésű szotyori LAKATOS ERNŐRE halálának tizedik évfordulóján. Nyugodjon békében.
Özvegye, lányai, vejei és négy unokája
4308359

Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 4192
szavazógép
2018-10-15: Közélet - Nagy B. Sándor:

Kínai grafikus kapta a fődíjat (Grafikai Biennálé)

A Székelyföldi Grafikai Biennálé ötödik kiadása nemcsak mennyiségi ugrást jelent a korábbi évekhez viszonyítva – 58 részt vevő ország, 934 művész, 2250 munka –, hanem az alkotások minőségi szintjének emelkedését is – hangsúlyozták a szakemberek a szemlére beválogatott 294 alkotásból álló kiállítás szombat esti megnyitóján a sepsiszentgyörgyi Erdélyi Művészeti Központban. Miután rengeteg érdeklődő jelenlétében hivatalosan is megnyílt Erdély egyik legnagyobb képzőművészeti tárlata, a vendégsereg átvonult a Tamási Áron Színházban tartott díjátadó ünnepségre, majd a Székely Mikó Kollégium konferenciatermében, a kiállítás további helyszínén állófogadással ért véget a rendezvénysorozat.
2018-10-15: Kultúrkert - Nagy B. Sándor:

Étkezésművészet a Magmában

„Műalkotásként formálni az életet, úgy tűnik, igencsak tetszetős élethivatás” – fogalmazott Eat Art elnevezésű mozgalmával kapcsolatosan 1970-ben Daniel Spoerri, akinek kiállítását a PulzArt Fesztivál alkalmából nyitották meg Sepsiszentgyörgyön a MAGMA Kortárs Művészeti Kiállítótérben. A művészet és élet egységét maradéktalanul megvalósító alkotó tárlatához október 5-én – a Galériák fehér éjszakáján – egy izgalmas, sajátos kísérőesemény is társult.